Galéria

3 csillagjegy, aki elé akadály gördül a héten

Forrás:

A nyáron rengeteg alkalmad volt szórakozni és kiereszteni a gőzt, ezt pedig nagyon nehezen tudod elengedni, nehezen rázódsz vissza a szürke hétköznapokba. Éppen ezért egy kicsivel kevesebb energiát fordítasz a munkádra/tanulmányaidra, ami miatt szépen lassan, de feltornyosulnak a feladatok, amelyeket egyre nehezebben tudsz megoldani. Szerencsére még időben észbe kapsz, és a talpraesettségednek köszönhetően semmilyen nagyobb probléma nem lesz a kis „lógásokból”, sőt, ezután új erőre is kapsz!


Forrás:

Általában 120%-on teljesítesz az élet minden területén, épp ezért ritkán és nem is szívesen tartasz szünetet. Ennek most meg is lehet az eredménye, ugyanis az allergiaszezon és a kisebb megfázások rád is hatással lehetnek. A túl sok megfeszített munkától ugyanis a következő időszakban legyengülhet a szervezetedet, ami megnehezítheti a mindennapjaidat (főleg abban, hogy továbbra is 120%-on teljesíts!). Nyugi, nincs semmi baj, nem vagy robot, ezért rád is ugyanúgy rád fér egy kis pihenés, ha pedig nyugalomban, otthon felturbózod az immunrendszeredet, akkor még Wonder Womannél is több erőd lesz a folytatáshoz!


Forrás:

Ha szerelemről vagy párkapcsolatról van szó, akkor mindened a szenvedély és a változatosság, ám ez a dolog könnyen visszafelé sülhet el, főleg, ha túlságosan is belebonyolódsz a flörtölésbe, miközben párod van. Az élet most válaszút elé állít, el kell döntened, hogy egy biztos és komoly kapcsolat mellett döntesz, vagy a kalandokat választod, amelyek mindig valami újat és izgalmasat adnak neked. A döntés a tiéd, de jegyezd meg, hogy bármit is választasz, utána már nem ér visszatáncolni, mert csak rosszul jöhetsz ki belőle!