Galéria

Így néznek ki most a Csillagkapu sztárjai

Forrás: Samantha Carter már az első részekben feltűnt, és rögtön a végéig maradt, sőt még a spinoffokban is játszott. Mindössze 5 részből maradt ki, mert akkor vonult szülési szabadságra, de egyébként akárcsak a karakternek, úgy a színésznőnek is szíve-lelke a Csillagkapué volt.
Forrás:

Őt Amanda Tapping alakította, aki épp pár hete töltötte be az 56-ot. Férjéhez még a Csillagkapu kezdetekor ment hozzá, és azóta is együtt vannak, egy lányuk született.

Amanda Tapping azóta is színésznőként dolgozik: láthattad az Odaátban, legutóbb pedig az Átutazók című sorozatban.


Forrás: Jonathan „Jack” O’Neill ezredes a sorozat egyik kulcskaraktere volt, igazi közönségkedvenc! Nem csoda, hiszen neki köszönhettünk rengeteg vicces beszólást, szarkasztikus megjegyzést, ami feldobta az epizódok hangulatát.
Forrás:

A színész év elején tölti be a 72-t, de még mindig aktív életet él. Biztosan te is emlékszel arra, hogy a Csillagkapu előtt McGayverként vált ismertté, így ez a kettő szerep alapozta meg karrierjét.

2013 óta nem színészkedik, viszont fontos kiemelni, hogy korábban rengeteget jótékonykodott, és egyébként a Csillagkaput azért hagyta maga mögött, mert szeretett volna több időt tölteni egyetlen lányával. 2003-ban vált el nejétől.


Forrás: Daniel nem katonaként, hanem archeológus nyelvészként csatlakozott a CSK-1 csapathoz, miután az első részben elrabolták feleségét földönkívüli lények. Maga a karakter egyébként szerződéssel kapcsolatos problémák miatt ott hagyta a sorozatot a 6. évadban, de miután kidolgoztak egy számára is megfelelő ajánlatot, visszatért a Csillagkapuhoz.
Forrás:

A színész mai napig forgat, legsikeresebb sorozata az Unspeakable volt, de egyébként a Virgin Riverben és az Altered Carbonban is játszott. Kevesen tudják, de sorozatbeli felesége a való életben is nagy szerelme volt, és egy közös lányuk született. Kapcsolatuk végül nem volt hosszú életű, viszont Michael 2003-ban megházasodott Lexa Doig színésznővel, és két gyermekük született azóta.


Forrás: Teal’c az egyik legemlékezetesebb karaktere volt a sorozatnak, külsejéből fakadóan is. Mivel egy másik bolygóról érkezett, emberi külsővel rendelkezett, de egyébként idegen lény volt. A sorozat kezdetén kábé 100 éves lehetett, majd a végére még 50 évet öregedett, és nem mellesleg a csapat egyik ikonikus tagja volt.
Forrás: Valójában Christopher már a Csillagkapu előtt is inkább szinkronszínészként dolgozott, majd a sorozat után ismét visszatért ehhez. Videojátékok és sorozatok karaktereinek kölcsönzi hangját, és imádja!

A színész élete során kétszer volt házas, első nejétől 3 gyermeke született, másodiktól pedig egy.
Forrás: Janet is kiemelt szereplő volt a sorozatban, hiszen hosszú évadokon át alakította a csapat orvosát. Végül karakterét halálesettel írták ki, erre biztosan te is emlékszel még, hiszen nagyon megrendítette a többi szereplőt.
Forrás:

A Janetet alakító Teryl 58 éves, de ez nem látszik rajta! A sorozatok rajongói már biztosan találkoztak vele párszor: játszik a Dr. Murphyben, a Nancy Drewban, és most legutóbb a Virgin Riverben.

Magánéletéről nem sokat tudni az utóbbi időben. Annyi biztos, hogy 2013-ban eljegyezte őt szerelme, ekkoriban 5 éves volt kislányuk. Időnként posztolt róla, majd 2014 óta ennek vége szakadt, és nem tudni, hogy sor került-e az esküvőre, vagy azóta már különváltak útjaik.


Forrás: Vala később csatlakozott a csapathoz, már bőven a 8. évadban. Eredetileg a készítők nem is szántak neki több szerepet, ám akkora közönségkedvenc lett, hogy visszahozták a folytatásban.
Forrás:

A 48 éves Claudia mai napig szinkronszínésznőként dolgozik leginkább, számtalan sorozatban és videojátékban. 

2002-től 2014-ig volt házas, Jamie Oddie feleségeként pedig két gyermeke született.


Forrás: Mitchell alezredes is a későbbi csatlakozók táborát erősíti, hiszen a 9. évadban érkezett meg, és egészen a Csillagkapu végéig kiemelt szereplő maradt.
Forrás:

A színész a Csillagkapu óta nem igazán tudott elcsípni kiemelt szerepet, néhány sorozatban és filmben tűnt fel az utóbbi években.

Feleségét még 1989-ben vette el, és egy fiuk, valamint egy lányuk született.


Forrás: George Hammond tábornokot keltette életre a tévében Don S. Davis, aki egészen a 7. évadig a csapat tagja volt, ám ekkor egészségi állapota miatt vissza kellett vonulnia. 2008-ban szívrohamban hunyt el, családja pedig minden rajongót arra kért, hogy a nekik szánt ajándékot és virágot inkább adakozzák egy szívbetegségekkel foglalkozó szervezetnek. A színész ekkor 66 éves volt.