Galéria

Híres anyukák, akik nem akarnak mindig tökéletesnek látszani

Forrás:

A színésznő ezzel a poszttal reagált Rachel McAdams Vogue-ban megjelent fotójára. Hilary egyébként is szereti megmutatni, mennyire nem a csillogásról szól egy édesanya élete, legyen bármilyen híres színésznő is. Még egy videót is posztolt az Instagramra, amely a lánya életének első perceit mutatja minden szépítés nélkül.


Forrás:

A kétgyermekes színésznő rendszeresen posztol magáról olyan képeket, amelyek a mindennapjait mutatják. Ezen a fotón éppen azt látjuk, hogy a gyermekeitől kora reggeli ébresztőt kapott, de úgy látszik, mégsem szomorú emiatt.


Forrás:

A háromgyermekes Alba ugyanazzal a problémával küzd, mint Olivia Wilde, vagyis alváshiánnyal. Nevetve mondja: “Akkor jössz rá, hogy anya lettél, amikor megérted, hogy soha többet nem fogsz eleget aludni.”


Forrás:

A színésznőnek van egy 8 éves kisfia és egy 5 éves kislánya, de 2009-ben az egyik terhessége vetéléssel végződött, amiről több ízben is őszintén beszélt, csak hogy megmutassa, a boldog élet látszata mögött gyakran rejtőzhetnek tragédiák. Kisfia születése után pedig szülés utáni depresszióban szenvedett, amiből szakember segítségével sikerült kilábalnia és arra bátorítja az édesanyákat, hogy ne féljenek ők sem segítséget kérni.


Forrás:

A színésznőt gyakran kérdezik, hogyan képes három gyerek mellett színészként és producerként is helytállni. “Hogy csinálom mindezt 3 gyerekkel, akik közül az egyik online tanul, és egy teljes munkaidős állással? Így.” magyarázza Witherspoon.


Forrás:

A kétgyermekes modell arról híres, hogy kendőzetlenül vállalja az életét, így azt sem titkolták el férjével, amikor elvesztették harmadik babájukat. Azt remélik, az ő történetük erőt ad másoknak is a gyász elviseléséhez.


Forrás:

Alec Baldwin feleségének, a jógaoktató Hilaria Baldwinnak az Instagram oldala valószínűleg a legjobb emlékeztető arra, hogy hírességnek lenni nem jelent semmit, ha közben sokgyermekes édesanya vagy.


Forrás:

Barrymore arra biztatja a nőket, hogy ne bántsák magukat azért, mert nincs tökéletes testük, inkább élvezzék az anyaságot. A beállított fotók helyett pedig a színésznő sokkal jobban szereti, amikor a nagylánya fotózza.


Forrás:

Miután életet adott második gyerekének, az énekes 73 kg volt, a magassága pedig 160 cm. De a híresség nem érezte úgy, hogy fogynia kell. Azt tanácsolja az anyáknak, hogy felejtsék el a szépség normákat és az alvást is:)


Forrás:

A színésznő elismeri, hogy nagyon nehéz 4 gyermek édesanyjának lenni, de mindig arról álmodott, hogy nagy családja legyen és ezért azt sem bánja, ha néha smink nélkül kell kilépnie az utcára vagy nem a legmenőbb szettben megy a gyerekeivel a játszótérre.