Galéria

Reggeli italok, amik segítik a fogyást

Forrás: A koffein nyilvánvalóan segít, hogy kicsit felpörögj reggelente, serkenti az anyagcserét, de a fekete kávé reggeli után is hasznos a jóllakottság érzésének kialakításában. Ám ha figyelsz a kalóriákra, lehetőleg feketén idd a kávédat, esetleg egy kis tejjel - a több kanálnyi cukrot, édesítőt érdemes mellőzni, vagy legalábbis csökkenteni!
Forrás: Ha nem vagy kávézós típus, a fekete tea is remek alternatíva helyette, és ez az opció is segít a jóllakottság érzésének kialakításában. Egyébként pedig a fekete tea immunerősítő hatású, hasznos a hajhullás ellen, és segít a stressz csökkentésében.
Forrás: A matcha nagyon magas antioxidáns tartalmú - az antioxidánsok gyulladáscsökkentők és segítenek a sejtek károsodása elleni harcban. Ha nem teaként iszod, a matcha por szuper hozzávalója a reggeli turmixodnak is.
Forrás: A dietetikus szerint a zöld tea nem maradhat le a listáról: nem pörget fel annyira, mint a kávé, de antioxidánsokat bőségesen tartalmaz. "A zöld teát használom a reggeli turmixok alapjaként illetve a gyümölcslevek helyett, néha gyümölcsökkel ízesítve" - vallja Tafur. Érdemes kipróbálni ezt a verziót is!