Galéria

4 szett nyári darabokból, amik ősszel is megállják a helyüket

Forrás:

Furcsán hangzik, de a pink az idei ősz egyik legtrendibb színe, így az ilyen színű nyári cuccaidat még véletlenül se pakold el. Jöhet a napszemüveg és a pink nadrág, amit egy rózsaszín pulcsival érdemes kiegészíteni. A szetted többi része pedig simán lehet fehér vagy krémszínű, a papucsot nyugodtan sneakerre cserélheted.


Forrás:

Alap, hogy a nyári ruháidat ilyenkor még simán felveheted. Elég, ha ezentúl a szandál helyett tornacipőt veszel fel, és a dzsekiről sem feledkezel meg. Ha extra fázós vagy, ez a szett egy még egy vékonyabb pulcsit is elbír, ami a bőrkabát alatt szuperül mutat.


Forrás:

A pántos ruháidról sem kell lemondanod, ha hűvösebbre fordul az idő. Csupán annyi a dolgod, hogy veszel alá egy inget, garbót vagy pólót a ruha anyagától és az időjárásról függően. Ha ez sem lenne elég, simán kiegészítheted egy kardigánnal vagy dzsekivel, a tornacipő helyett pedig a bokacsizmát is választhatod.


Forrás:

A hosszú nyári overál is tud ugyanúgy működni egy őszi szettben, mint a nyári ruha. Ha szeretnéd, simán vehetsz alá garbót, a melegebb napokon viszont egy bőr- vagy farmerdzseki is elég lehet. Az elöl zárt papucs is tökéletes választás lehet, de ha szeretnéd feldobni az egyszínű szetted, választhatsz akár egy pink sneakert is hozzá.