Galéria

Így flörtölj a feleségeddel! - 6 tanács, amit nem fogsz megbánni

Forrás: 1) Fókuszálj! Ne csak arra figyelj, hogy te magad érdekes legyél számára, hanem hogy érdeklődj is iránta, a mindennapos dolgai, gondolatai, esetleg gondjai iránt! Legyél figyelmes, próbáld meg néha kitalálni egy-egy gondolatát, és menj elébe néhány kérésének. Már ezt is roppant vonzónak fogja találni, hogy igazán odafigyelsz rá.
Forrás: 2) Bókolj neki társaságban! Egy-egy kedves mondat, egy mosoly, egy kacsintás, egy pillantás igazán nagy összetartó erővel bír egy kapcsolatban. Ezzel nem csak a vonzalmadról biztosítod, hanem arról is, hogy milyen jó páros vagytok együtt, hiszen elég csak testbeszédet használnotok, máris megértettétek egymást.
Forrás: 3) Bókolj neki otthon! Semmiképp ne várd meg a pillanatot, amikor már ő kéri! Amikor igazán szépnek, kisimultnak, csinosnak, mókásnak, természetesnek látod, jegyezd meg neki őszintén, pár kedves szóval. Garantált, hogy el fog pirulni. 
Forrás: 4) Tedd le a mobilod! Egy kicsit szakadj el a virtuális világból, és figyeld a párodat! Mit csinál, merre mászkál az otthonotokban, nézd a mozdulatait, és tegyél róla, hogy ezt észre is vegye! Menj messzebbre, vetkőztesd le pusztán a szemeiddel, és mondd is el neki, hogy épp ezt teszed! Ez a nyílt flörtölés biztosan őt is beindítja.  
Forrás: 5) Érintsd meg!   Fogd meg a kezét, simítsd meg a vállát, szagolj bele a hajába, vagy amit igazán szeretsz tenni! Tedd meg ezeket minél gyakrabban! A spontán érintésekkel is növeld kettőtök közt az intimitást, a vágyat és a kötődést. Ennél jobb módot ritkán találsz egy kis nyílt flörtre.
Forrás: 6) Írj neki üzenetet! Nem csak sms-re, vagy Facebook üzenetre kell itt gondolnod – persze ezek is végtelenül felvillanyozhatják egy sűrű, hosszú nap alatt. Tegyél róla, hogy az legyen minden vágya, hogy a nap végén újra láthasson, hogy veled lehessen, hogy együtt szórakozhassatok, vagy épp együtt altassátok el a kicsit. Hagyj szerelmes üzenetet egy pos-it-on a konyhában, vagy a fürdőszobában a tükrön, mielőtt reggel utadra indulsz. Csempéssz be a táskájába egy vicces rajzot, pár kedves szóval, amit majd a munkahelyén fog megtalálni. Ezek az apró kedvességek és figyelmességek nem csak az ő napjába hoznak egy kis izgalmat, hanem a tiedbe is. Meglátod, megéri!