Galéria

Ez a szexpóz a kedvenced a csillagjegyed szerint

Forrás: Tüzes, kreatív jellemként az ágyban is szeretsz kísérletezni! Nem csoda, hogy a jól bevált, klasszikus pózokon túl neked az egyik kedvenced az úgynevezett ülő lótusz! Ennek lényege, hogy a férfi törökülésben helyezkedik el az ágyon, a párja pedig beleül az ölébe, és - némileg hasonlóan a lovagló pózhoz - ő irányítja a tempót. Mivel folyamatos a szemkontaktus, és teljesen egymásra hangolódhattok, kifejezetten intimmé téve az együttlétet.
Forrás: Bikaként te imádsz irányítani, és ez alól bizony a hálószoba sem kivétel! A klasszikus lovagló pózt is csíped, de számodra a fordított verzió az igazán szexi - és valószínűleg ezt a pasid sem bánja!
Forrás: Mivel olyan, mintha két személyiséged lenne, néha a romantikára, máskor pedig csakis az élvezetre vágysz. Ezért is nagy kedvenced a kutyapóz: ilyenkor csak arra koncentrálhatsz, amit érzel (hiszen a partneredet közvetlenül nem látod), és egy kicsit átadhatod az irányítást a pasidnak. Nem véletlen, hogy ez egyébként a legnépszerűbb póz mind közül egy statisztika szerint!
Forrás: Érzelmes típus vagy, és fontos számodra az intimitás, ezért a misszionárius póz a kedvenced. Ilyenkor nem csak teljesen összesimulhattok a pároddal, de könnyedén váltogathattok a lassú és a gyors tempó között is. Az pedig tévhit, hogy ez egy unalmas pozitúra lenne, hiszen mindig meg lehet fűszerezni új helyszínekkel (például az asztal tetején).
Forrás: Köztudott, hogy az Oroszlánok szenvedélyesek, úgyhogy nem meglepő, ha ők szeretnek kilépni az ágyból szex közben. Nagy kedvence ennek a jegynek a kutyapóz, némileg megfűszerezve: ahelyett, hogy térdelne az ágyon, inkább állva, például egy tükör előtt szeret igazán nekiesni a párjának!
Forrás: A kanál póz sokak kedvence, mert kényelmes, nem fárasztó, de közben érzéki és intim. Ennek lényege, hogy mindketten oldalt fekszetek, szorosan átölelitek egymást, és a férfi hátulról hatol bele párjába. Ilyenkor egyébként sok oxitocin szabadul fel a szervezetben a szoros ölelések hatására!
Forrás: A misszionárius póz több izgalmas is rejteget magában, ezt pedig a Mérlegek jól tudják! Nem véletlenül tartozik nagy kedvenceik közé ez a pozitúra, csak épp úgy, hogy a nő lábai a magasban helyezkednek el!
Forrás:

A Skorpió, hasonlóan a Koshoz, imádja az ülő lótuszt, de azért szívesen kísérletezik máshogy is. Például azzal, amikor a férfi egy széken ül, a párja pedig fölé hajol, és ő irányítja a tempót!


Forrás: A klasszikus lovagló póz nem véletlenül a Nyilas kedvence! Férfiként tökéletes "kilátás" tárul elé ilyenkor, nőként pedig ő kezébe kerül az irányítás.
Forrás: A misszionárius póz továbbfejlesztett változata nagy favorit a Bak jegy szülötteinél! Ennek lényege, hogy a nő fekszik alul, a hátán, lábait pedig a párja vállára teszi, és a csípőjét megemeli az ágytól (akár egy párnával), hogy még mélyebb behatolásra legyen lehetőségük.
Forrás: A neve ne tévesszen meg, ez a póz ugyanis rendkívül érzéki! Lényege, hogy a nő fekszik alul, hason, a férfi pedig fölé hajolva hatol be, hasonlóan a kutyapózhoz - vagy a misszionáriushoz.
Forrás: Mivel a Halak szülötte kifejezetten érzelmes, érzéki, neki a szex sem pusztán az élvezetről szól. Sokkal inkább a pillanat megéléséről, az egymásra hangolódásról, így neki igazából maga a póz mindegy, ameddig azt szemtől szembe, egymáshoz simulva lehet csinálni. Persze azért a misszionárius vagy az egymással szemben ülő póz nagy kedvence!