1
/
11
forrás: Getty Images
Ha nem hűtöd le a tésztát, nem lesz megfelelő a textúrája
Az aprósütemények tésztájának jót tesz, ha a hozzávalóknak van elég idejük “összeérni”: ha néhány órára – vagy akár egy éjszakára – a hűtőben pihenteted a tésztát, akkor van idő rá, hogy ez megtörténjen. Mindenképpen csomagold szorosan fóliába, hogy ne száradjon ki a tészta.
A hűtést azért sem célszerű kihagyni, mert ez a lépés biztosítja, hogy az aprósüti kívül ropogós, belül pedig finom puha legyen.
Divat
2024. április 18.
Életmód
2024. április 18.
5 módszer, amivel a kisebbrendűségi komplexussal élők manipulálják a környezetüket
A kisebbrendűségi komplexust nem feltétlen lehet azonnal felismerni, mert az, aki önértékelési zavarokkal küzd, jellemzően olyan álarc mögé bújuk, ami épp az ellenkezőjét sugallhatja. Elmondjuk, milyen jelekre érdemes figyelned!
Green Stiletto
2024. április 18.