Galéria

4 menő szett, amihez tökéletesen illik a túlméretezett farmerdzseki

Forrás:

A farmert más anyagokkal és színekkel is simán kombinálhatod, mondjuk egy fekete műbőr nadrággal és egy pink toppal. Attól sem kell tartanod, hogy a buggyos felső miatt ne vehetnél fel szélesebb szárú nadrágot, sőt! Idén divat a bő gatya, így egy ideig a szűk nadrágokat is elpakolhatod a szekrény mélyére.


Forrás:

A nyári ruháidat valószínűleg még nem pakoltad el, így simán felveheted őket az őszi szezonban is egy oversized dzsekivel. Sneakerrel vagy bokacsizmával is tökéletes lehet az összhatás, és persze egy testszínű harisnyával is kiegészítheted az egészet a hűvösebb napokon. Irodába és városnézéshez is jó választás lehet ez az összeállítás.


Forrás:

Ha szereted a sportos és egyszínű cuccokat, akkor egy túlméretezett farmerdzseki simán fel tudja dobni a szettedet. Sőt, ha sportolni ugrasz le a közeli edzőterembe az edzőcuccodban, akkor is hétköznapi szetté varázsolhatod az outfitedet egy ilyen kabáttal.


Forrás:

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy a széles szárú nadrágok újra itt vannak és meghódítják a világot. Így egy egyszerű szettet is fel tudsz dobni, ha bevállalod a retró menőséget és túlméretezett dzsekit választasz mellé. Ráadásul a nadrág és a kabát színének nem kell megegyeznie sem, elég, ha nem ütnek el egymástól totálisan.