Galéria

JOY-Napok: 8 őrülten izgalmas könyv őszre, amit le sem akarsz majd tenni

Forrás:

Jon épp egy Svájcban megrendezett konferencián vesz részt, amikor telefonjára sorban kapja a borzasztó értesítéseket. Atomtámadás érte Washingtont, New Yorkot, Londont és Berlint. Két hónappal később a férfi és a hotelben maradt túlélők egy része igyekszik fenntartani a civilizáció látszatát, ám amikor egy gyermek holttestére bukkannak, Jon úgy dönt, hogy nyomozni kezd az ügyben. És rövidesen ennek megszállottjává válik...

Eredeti ár: 3990 Ft
JOY-Napok Beauty&Health kedvezmény: 20%


Forrás:

Nina Hill imád olvasni, a regények világában pedig rendkívül magabiztos. Könyvesboltban dolgozik, csípőből vágja a választ minden kvízkérdésre, és megőrül macskájáért. Élete viszont fenekestül felfordul, amikor édesapja meghal, és örökségül egy rakat nővért, fivért és unokatesót hagy rá, akikről eddig nem is tudott. Ráadásul mind a közelben élnek, és szeretnének találkozni vele. És ha ez nem lenne elég, mindentudó ősellenségéről, Tomról is kiderül, hogy egészen más a valóságban, mint akinek eddig mutatta magát. Vajon lehet az élet olyan szép, mint egy könyvben megírva?

Eredeti ár: 3690 Ft
JOY-Napok Beauty&Health kedvezmény: 20%


Forrás:

Kate úgy érzi, ez lesz élete legjobb nyaralása. Három barátnőjével, férjével és a lányok családjával utazik el egy provence-i luxusvillába, de szíve mélyén sejti, hogy ez az egész túl szép ahhoz, hogy igaz legyen. Hamarosan felébred benne a gyanú, miszerint férje megcsalja őt, de fogalma sincs, barátnői közül ki tölti be a szerető szerepét. Nyomozni kezd, az információk pedig ráébresztik, hogy bizony mindegyiküknek lenne oka bosszút állni rajta korábbi sérelmek miatt, viszont azt még álmában sem gondolná, hogy a villában valaki ölni is hajlandó lenne csak azért, hogy titka rejtve maradjon.

Eredeti ár: 3990 Ft
JOY-Napok Beauty&Health kedvezmény: 20%


Forrás:

Addie és nővére épp Skóciába tartanak egy esküvőre, amikor hátulról beléjük hajt egy autó. Ha ez önmagában nem lenne elég nagy balszerencse, kiderül, hogy a sofőr nem más, mint Addie exe, akit két éve történt traumatikus szakításuk óta próbál elkerülni. Dylan és barátja pont ugyanarra az esküvőre hivatalosak, mint Addie, így hát kénytelen felajánlani autója hátsó ülését a férfiaknak. A kocsi pedig hamar megtelik csomagokkal és titkokkal, amelyek arra késztetik a két exet, hogy végre szembenézzenek kapcsolatuk történetével.

Eredeti ár: 3990 Ft
JOY-Napok Beauty&Health kedvezmény: 20%


Forrás:

Amikor egy elit gimnázium érettségi-előkészítőjéről nyomtalanul eltűnik az egyik diáklány, a tanárok maguk kezdenek nyomozásba, hogy megóvják az iskola jó hírnevét. Azonban minél több információra derítenek fényt a lány köddé válását illetően, annál inkább lelepleződhetnek saját bűneik is. Az iskola falai ugyanis több titkot rejtenek, mint azt bárki gondolta volna!

Eredeti ár: 3490 Ft
JOY-Napok Beauty&Health kedvezmény: 20%


Forrás:

Emmaline-nek sürgősen szüksége van egy randipartnerre, hogy túlélje volt vőlegénye esküvőjét, ahová ő is hivatalos. A gond, hogy a 715 fős Manningsport településen aztán nem túl nagy a választék, így az egyetlen, aki szóba jöhet, Jack Holland, a helyi szívtipró. A férfi normális esetben szóba sem állna egy olyan lánnyal, mint Em, viszont egy szenvedélyesen átmulatott éjszaka sok mindent megváltoztat!

Eredeti ár: 3990 Ft
JOY-Napok Beauty&Health kedvezmény: 20%


Forrás:

Sanibel-sziget csendes üdülőváros, ahol ritkán történik említésre méltó esemény. Ezért amikor több tucat levágott lábszárat sodor partra a víz, az összes lakost és látogatót elfogja a rettegés. Pendergast ügynök, aki nyaralását töltötte volna, azonnal félbeszakítja a pihenést, és beleveti magát az ügy megoldásába. Ezzel pedig egy őrjítő versenyfutás veszi kezdetét, hiszen felmerül a kérdés: vajon az áldozatok még életben vannak?

Eredeti ár: 3990 Ft
JOY-Napok Beauty&Health kedvezmény: 20%


Forrás:

Bath 1942-es bombázása után egy kisfiúnak, Davy Noyle-nak nyoma veszik. Frances, akinek vigyáznia kellett volna rá, teljes bűntudatba zuhan, ám miután elül a fegyverek zaja és leülepszik a por, egy holttestre bukkannak a romok között. A test viszont nem Davyé, hanem Frances egykori legjobb barátnőjéé, aki 20 évvel ezelőtt tűnt el nyomtalanul, magyarázat nélkül. Vajon mi történhetett vele, és hova tűnt a kisfiú? Francest nem hagyja nyugodni a sok kérdés!

Eredeti ár: 3990 Ft
JOY-Napok Beauty&Health kedvezmény: 20%