Galéria

Híres férfiak, akik nem tartották elég jónak az eredeti nevüket

Forrás:

Jamie Foxx eredeti neve Eric Marlon Bishop. A színész még akkor cserélte le nevét, amikor stand up comedy-s volt. Azt gondolta, egy gendersemleges névvel hamarabb felveszik majd neki a telefont.


Forrás:

Elton John "Reginald Kenneth Dwight" néven született, és olyan színpadi nevet választott, amellyel két másik zenész előtt tiszteleg: Elton Dean szaxofonos és Long John Baldry énekes emlékére.


Forrás:

Idris Elba neve valójában Idrissa Akuna Elba, így a módosítás kevésbé jelent nagy változtatást. Inkább csak egy rövidítés. Ennek ellenére nehéz lenne elképzelni egy filmes plakátot, ahol Elba Idrissa szerepel.


Forrás:

Robert Allen Zimmerman először Robert Allyn-ra váltott, mielőtt inspirációt talált Dylan Thomas verseiben. A Robertből a becézett alak, Bob lett, és Allynból lett Dylan. Így született meg a rocklegenda Bob Dylan.


Forrás:

Akiket érdekelnek a színészek családfái, azok tudják, hogy Charlie Sheen és Emilio Estevez színész testvérek. Ez úgy lehetséges, hogy Sheen Carlos Irwin Estévez néven látta meg a napvilágot.


Forrás:

A szexi hangú John Legend akkor változtatott nevet, amikor leszerződött Kanye West kiadójával. Legend hangja tényleg legendás, de az eredeti neve John Roger Stephens.


Forrás:

Nicolas Kim Coppola a legendás rendező, Francis Ford Coppola unokaöccse. Mi viszont Nicolas Cage néven ismerjük, amit pont azért változtatott meg, hogy ne a híres rokon árnyékából induljon.