Galéria

Fórumozók felfedték, miből jöhetünk rá, valaki jó vagy rossz arc

Forrás: Ha valaki otrombán viselkedik a pincérekkel, például nem néz rájuk, mikor rendel, az nagy valószínűséggel az élet más területein sem lesz kedves.
Forrás: Van olyan kollégád, akit épp kibeszélnek a többiek? Nézz csak körbe, ki az a csapatban, aki akkor is jót mond valakiről, mikor épp kinyílt a "savcsap" és szidják azt, aki kitette a lábát az irodából. Nos, aki még ilyenkor is jót mond, annak ellenére, hogy nem feltétlenül legjobb barátok a "céltáblával", na ő egy szuper arc.
Forrás: Van olyan ismerősöd, aki sosem tolja vissza a bevásárlókocsit? Van egy kellemetlen infónk számodra: ő nagy ívben tesz másokra, és leginkább önmaga érdekli.
Forrás: Ha valaki sosem viccelődik más kárán, akkor nagyobb eséllyel gondolhatod, hogy a te károdon sem szokott, és megbízható. Ha jellemzően mások nyomorán nevet hangosan, akkor gyanakodhatsz, hogy nem igazán kellene vele sok időt töltened.
Forrás: Megkérdezi egy ismerős, hogy vagy, majd két opció közül valamelyik megtörténik: meghallgatja, és még reagál is rá, belevág, és átveszi a szót. Ugye, nem kell magyaráznunk, melyik jelenti azt, hogy inkább fuss!
Forrás: Ha sokan beszélgettek, de valaki kívülálló, a társaság egyik tagja pedig erőteljesen igyekszik bevonni őt is a beszélgetésbe, akkor az a bandatag empatikus, lehet rá számítani és érdemes vele bandázni.