Galéria

6 kutyafajta, amelyik lélekben macska

Forrás: Kíváncsi természettel rendelkezik ez a kutya (akárcsak a legtöbb macska) ráadásul imád aludni. De olyannyira, hogy neki a napi néhány séta elég, azon túl pedig alig várja, hogy leheveredjen a kanapéra, és szusszanjon egyet. Nála arra kell figyelni, hogy mivel nincs szőre, fontos az UV-védelem!
Forrás: Nem véletlen, hogy ez a fajta híres makacsságáról, és ha valamit a fejébe vesz, akkor az úgy is lesz. Ráadásul szeret úgy tenni, mintha nem hallaná a gazdi parancs szavait. Egyébként kimondottan lusta, imád feküdni, pihenni, és nem igazán szeret futkározni, de ettől függetlenül igazán édes, imádnivaló természettel rendelkezik. Azoknak szuper, akik családi kutyát keresnek, de idősebbek mellé is ajánlják.
Forrás:

Apró méretekkel rendelkezik a csivava, de annál erősebb személyiség! Igazán makacs kutyus hírében áll, és ha a kezdetekkor nincsenek meghúzva a határok, bizony ő szereti ezt átlépni, és azt csinálni, amihez kedve támad. Persze ettől még a gazdit imádja, de szívesen gondolja azt, hogy ő az úr a háznál - akárcsak oly sok macska!


Forrás: Hűséges, ragaszkodó fajta a csau csau, de tény, hogy egyébként nem az a nagyon bújós típus. Sőt, igazából ő egészen jól elvan egyedül is, és nem igazán szereti, ha akkor zavarják, amikor épp nem vágyik társaságra. Elsősorban inkább hasonlóan független természetű embereknek ajánlják őket, de egyébként nagyon barátságos és érdeklődő - ha épp olyan a kedve!
Forrás: A francia buldog igazán barátságos, alkalmazkodó fajta, amelyik imádja kimutatni szeretetét. Ők inkább olyan téren hasonlítanak a cicákhoz, hogy lustálkodni imádnak, és néha még a napi két sétára is nehéz lekönyörögni őket a lakásból. Pláne, ha esik az eső!
Forrás: A te macskád is követ téged mindenhova? A kis olasz agár biztosan érti e mögött a jelentést! Ez a fajta ugyanis mindig a gazdi nyomában lohol, figyel, kíváncsi, és egyáltalán nem bánja, ha nem mozdultok ki otthonról a hétvégén. A fürdést pedig nem igazán szereti - még szerencse, hogy ritkán van szüksége rá szőre miatt!