Galéria

És milyen jól tették! Híres emberek, kik a karrierjük közepén változtatták meg a nevüket

Forrás: Katy Perrynek volt már egy zenei pályafutása, Katy Hudson néven, elsősorban egyházi ihletésű dalokkal. 2001-ben felvette anyja leánykori nevét, és berobbant a popiparba.
Forrás: Destiny Hope Cyrus már két éve volt főszereplője a Disney Hannah Montanájának, amikor 2008-ban törvényesen megváltoztatta a nevét Miley Cyrusra.
Forrás: Drake eredetileg Aubrey Graham néven vált ismertté, és még a filmiparba is betört ezzel a névvel, ő volt a Degrassi sorozat egyik főszereplője. Zenei karrierje azonban nem bírta el, hogy színészkedjen is, így végül utóbbi mellett döntött, és csak Drake maradt.
Forrás: Snoop Dogg jó pár nevet viselt már: DJ Snoopadelic, Doggfather, Snoop Lion, de igazán egyik sem vélt be neki, így 2013-ban visszatért a jól megszokott Snoop Dogghoz.
Forrás: Prince névváltoztatását csak az igazi rajongók követték nyomon. A legendás popsztár 93-ban lecserélte a nevét egy szimbólumra, ami állítólag a szerelmet jelentette, de igazán senki nem tudta kiejteni. Nem is nagyon tudta használni, és a kiadója is megorrolt miatta.
Forrás:

Kanye West csak a napokban adta be névváltoztatási kérelmét, és szeretne mindösszesen „Ye” néven tovább futni. Egyébként ez a becenév volt 2018-as albumának címe is.


Forrás: Amikor Lana Del Rey 2007-ben elkezdte zenei karrierjét, a Lizzie Grant színpadi nevet használta, születési neve pedig Elizabeth Woolridge Grant volt, és 2010-ben lett csak Lana Del Rey.