Galéria

10 dolog, amit eddig nem tudtál Az ördög Pradát viselről

Forrás:

Ma már elképzelni sem tudod, hogy más is alakíthatta volna a karaktert? Pedig Anne Hathaway a kilencedik volt a sorban…


Forrás:

A filmstúdió egy nagy filmsztárt szeretett volna, aki akkora már befutott, így többször is megkeresték Rachel McAdams-t, ám ő minden alkalommal visszautasította az ajánlatot.


Forrás:

Lauren korábban elmondta, hogy bár a Vogue-ban töltött idő inspirálta a könyvet, nem egy az egyben egykori főnökéről mintázta a főszerkesztő képét.


Forrás:

A forgatókönyvíró, Aline Brosch McKenna Lauren Weisberger azonos címmel írt regényére alapozta a sztorit, amit a Vogue főszerkesztője, Anna Wintour inspirált, akinek az írónő 11 hónapig dolgozott.


Forrás:

„Szórakoztató volt. Ugyanakkor nem mutatott reális képet arról, hogy mi folyik egy magazinnál”.


Forrás:

A FOX 2000 stúdió ügyvezető alelnöke imádat mormolt azért, hogy Meryl Streep kapja a szerepet – és így is lett.


Forrás:

Bár a filmben Andy egy percig sem volt túlsúlyos, mégis az első jelenetek során karakterén kigúnyolták. Kiderült, hogy a valóságban éppen hogy híznia kellett egy kicsit a szerepért, így egy korábbi interjúban elmesélte, hogy pizzát, sört és fagyit evett. Majd amikor találkozott a jelmeztervezővel, akkor jelezte neki, hogy mégis inkább fogynia kellene... 


Forrás:

„Client Eastwood-tól kaptam a hangszínemet” – mondta el korábban Meryl Streep. A filmes legendának ugyanis soha nem kellett felemelnie a hangját azért, hogy felnézzenek rá, és ahogy belép egy terembe, máris kivívta mindenki tiszteletét.


Forrás:

Nigel karakterére hónapokon át keresték a megfelelő embert, míg nem 72 órával a forgatás előtt elvállalta Stanley Tucci.


Forrás:

Stanley Tucci és Emily Blunt nővére, Felicity Blunt 2006-ban a premieren találkozott először, ahol azonnal barátok lettek, majd 2012-ben összeházasodtak, azóta pedig két gyerekük született.