Galéria

Ezt üzenik neked a Tarot kártyák a hónapra a csillagjegyed alapján

Forrás:

Ezt a hónapot abszolút a céljaidért való küzdelem és azok elérése fogja jellemezni. A Kardok királya racionalitást és összpontosítást hoz az életedbe, aminek köszönhetően szeptemberben kicsit magányosabb is leszel, jó hír viszont, hogy ez nem igazán fog feltűnni neked, annyira motivált és elkötelezett leszel a valóban fontos dolgok iránt!


Forrás:

Az esetek többségében mindent százszor leellenőrzöl, átnézel, legyen szó munkáról vagy a magánéletedről. Épp ezért, ha elhívnak bulizni, vagy akár csak egy baráti összejövetelre, rengetegszer átgondolod a dolgot, hogy vajon megéri-e, érdemes-e energiát fektetni bele. Szeptemberben viszont a te tarot kártyád a Botok királya, ami rengeteg spiritualitást és vidámságot fog az életedbe hozni, így használd ki, és engedd el magad, hidd el, hihetetlenül jót fog tenni!


Forrás:

A Nyolc csésze azt jelzi számodra, hogy valamit el kell engedned, meg kell nyomnod a STOP gombot! Akármennyire is nehéz, muszáj megtenned az első lépést ebben az ügyben, ugyanis minél hamarabb lépsz tovább, annál hamarabb találnak meg a jobbnál jobb lehetőségek az életben!


Forrás:

Szeretsz a megszokott úton haladni, annak ellenére, hogy tudod, hogy nagyon nehéz és talán értelmetlen is lesz az. A Négy érme kártya azt jelzi számodra, hogy meg kell állnod egy pillanatra, venned kell egy mély levegőt, és meg kell változtatnod az eddigi útvonalad. Ne az alapján hozz meg döntést, ahol régen tartottál, hanem az alapján, ahol most vagy!


Forrás:

Valószínűleg a karma tartozik neked, a Botok hatos kártya ugyanis azt mutatja, hogy pont jó helyen és időben vagy ahhoz, hogy elinduljon a jutalom-eső! Persze te is tudod, hogy ez egyáltalán nem jött könnyen, most viszont elérkezett az idő, hogy a sok erőfeszítésed megtérüljön. Élvezd ki, közben pedig lásd be a kudarcaidat is!


Forrás: Ha a tervezés egy olimpiai sportág lenne, akkor te mindig aranyérmes lennél! Ez persze most sincs másképp, az Érmék tízes kártya azt jelzi, hogy a következő hetekben kialakul előtted egy kép, hogy mit is akarsz igazán kezdeni az életeddel, a jövőddel. Ne aggódj, még áprilisban minden kitisztul, ugyanis egy nagy álmod megvalósítása következik.
Forrás:

Sokszor nem egyezik másokkal a véleményed, azt viszont nehezen ismered el, hogy esetleg nem neked volt igazad valamiben. Ebben a hónapban viszont lesz egy igazán felemelő felismerésed, valamivel vagy valakivel kapcsolatban ugyanis tévedtél, ez viszont azt eredményezi, hogy kellemesen csalódsz, ennek hatására az életedben pedig valami nagyon pozitív történik.


Forrás:

A világ kártya a tarot utolsó kártyája, így nagyon beszédes is. A következőkben el kell gondolkoznod, hogy mi az, aminek vége van, és mi az, amit el akarsz kezdeni igazán. Az életedben egyszerre történnek most pozitív és negatív dolgok is, de neked kell eldöntened, hogy merre haladsz tovább, és mi az, amit igazán szeretnél!


Forrás:

Mindig szeretsz játszani, szórakozni és viccelődni, ez a hónap viszont másról fog szólni. Az igazán komoly és fontos dolgok kerülnek előtérbe, amit az Érmek királynője kártya is tisztán jelez. Ebben a hónapban szó szerint bármi lehetséges, így használd ki az erőd, és azt, hogy mások hallgatnak rád!


Forrás:

Az utóbbi időben túl sokat dolgoztál, megpihenni viszont nagyon nehezen tudsz. Az energiáid viszont nem végesek, egyszerűen szükséged van most egy kis kikapcsolódásra, amire még a Kardok négyes kártya is felhívja a figyelmed! Hidd el, sokkal koncentráltabb leszel a munkában, ha most szánsz időt a pihenésre!


Forrás:

A gondolatoknak ebben a hónapban tényleg teremtő erejük lesz számodra, ezért használd ki, hogy ez most különösen fog működni! Közelít feléd a bőség, amely nem csak az anyagi biztonságot, de a nyugalmat, és az azzal járó magánéleti harmóniát is jelzi.


Forrás:

Ebben a hónapban leginkább a nyugalmat és a békét jelzi számodra A remete kártya, amellett, hogy sok-sok otthoni pihenésre és kikapcsolódásra számíthatsz!