Galéria

Filmes szexjelenetek, amiket megbántak a szereplők

Forrás: Salma Hayeknek a Frida című filmben kolléganőjével kellett totálisan meztelenül, igencsak sokat mutató szexjelenetben részt vennie. Folyamatosan zavarban volt, a forgatás előtt úgy érezte, nem kellene vállalnia, sőt, napokig sírt, mielőtt eljutottak a rész lefilmezéséig. Kiderült utólag, Harvey Weinstein ötlete volt a jelenet, és a film közben folyamatosan zaklatta Salma Hayeket, így nem csak a túlfűtött jelenetet, de az egész filmet rémesen élte meg a színésznő.
Forrás: Charlotte és a bankár, Alexander Lemley jelenete utólag nagyon aggasztotta a new york-i szinglit játszó Kristin Davist. A színésznő rettentően utálta azt a részt, mikor szeretkezést alakítottak, és a férfinak káromkodnia kellett közben.
Forrás: A színésznő ágyjelenete nagyon grafikusan van ábrázolva, sok meztelenkedéssel, részletgazdagon. Alapból nehezen mondott rá igent, utólag pedig úgy érzi, teljesen felesleges volt.
Forrás: Már a jelenet leforgatása után dühös lett Nicole Kidman, ugyanis olyan agresszív szexet kellett többször is eljátszania, amelyben Alexander Skarsgard erőszakoskodik vele. Utólag már nem érzi helyesnek, hogy elvállalta, pláne, hogy sok néző beszólt a filmes csapatnak a sorozatot látva.
Forrás: Eléggé megbélyegezték Dakota Johnsont A szürke ötven árnyalata szerepe után, ő lett Hollywood meztelenkedő színésznője, ráadásul elég kellemetlen is volt számára leforgatni a nem hétköznapian szexi jeleneteket. Kissé már bánja, hogy belement a bevállalós szexjelenetekbe, de persze a filmre továbbra is büszke.
Forrás: Jennifer Lawrence nagyon megbánta, hogy igent mondott a szexi pillanatokra Chris Prattel az ismert sci-fijükben, ugyanis akkor Chris házas volt Anna Farissal, és utólag úgy érezte, tiszteletlenség volt a részéről ilyesmit művelni egy nős pasival.