Galéria

7 érdekesség a Csókfülke-filmek forgatásáról, amittől eldobod az agyad

Forrás:

Bár a filmekben vagy milliószor elhangzik, hogy épp Los Angelest és környékét látjuk, valóságban a legtöbb jelenetet Dél-Afrikában forgatták, és csak néhány alkalommal játszódott a történet valóban Kaliforniában.


Forrás: A Csókfülke első részében van egy jelenet, ahol Lee egészen beleugrik a medencéjükbe, ugye emlékszel? Ezt a jelenetet dublőrrel vették fel, a stúdió ugyanis nem engedte a színész Joel Courtneynak, hogy ilyen veszélyes mutatványt hajtson végre.
Forrás:

Bár a film szépfiúja, Noah igazi motoros hírében áll, az őt alakító színész már kevésbé. Jacob Elordinak ezért meg kellett tanulnia motorozni, mielőtt elkezdődtek a forgatások.


Forrás:

Bár az első és a harmadik rész premierje között 3 év is eltelt, a valóságban ez teljesen másképp zajlott. A második és harmadik részt ugyanis szinte azonnal, egymás után vették fel Dél-Afrikában, így igazából már 2020 előtt leforgott az összes Csókfülke.


Forrás:

A második részben nagyobb szerepet kap a tánc, ezért Joey King és Joel Courtney napi három órát gyakoroltak hónapokig, hogy úgy tűnjön, mintha a kisujjukban lenne a dolog.


Forrás:

Tudtad, hogy a film két főszereplője, Joey King és Jacob Elordi egy darabig a való életben is egy párt alkottak? Érdekesség viszont, hogy már a második film forgatása előtt szakítottak 2019-ben, így két teljes filmet csináltak végig exekként. Igazi profik, igaz?


Forrás:

!SPOILER ALERT!

Rengetegen meglepődtek a Csókfülke harmadik részének végén, amikor a főszereplő Elle extra rövid hajjal jelenik meg. Érthető módon a legtöbben azt hitték, hogy ez csupán paróka, a sokkoló igazság viszont az, hogy ez volt valójában Joey King eredeti haja, és igazából a második és harmadik részben látott haja volt a paróka. Joey ugyanis egy másik szerep kedvéért teljesen leborotválta a haját, így a Csókfülke 2 forgatásán már mesterségesen kellett megoldani a hajas problémát. (A videón azt láthatod, ahogy Joey a Csókfülke 2 forgatásán újra Elle bőrébe bújik, ehhez pedig elkészítik a haját.)