Galéria

6 beauty termék, amivel tökéletesen felturbózhatod az őszi stílusodat

Forrás:

A szájfények újra az aranykorukat élik, így ősszel egyszerűen kötelező beszerezned minimum egy darabot! Ez ráadásul egy ajakdúsító szájfény, ami hialuronnal és menta-mentol aromával van felturbózva, így nem csak hidratál, de tényleg dúsabb kinézetű ajkakat varázsol neked!

ITT tudod beszerezni!


Forrás:

Ha szereted az igazán tartós alapozókat, akkor ezt a darabot imádni fogod, ugyanis akár pillanatok alatt tökéletes sminket tudsz vele alkotni. A végeredményt ráadásul az üde és a ragyogó szavakkal tudnánk a legjobban jellemezni, ami már önmagában is jelzi, hogy ez a termék igazodik a 2021-es trendekhez!

ITT tudod beszerezni!


Forrás:

Maradjunk még egy picit az alapozóknál, most jöhet egy igazán modern darab! Az alapozó stick ugyanis nem csak azért szuper népszerű manapság, mert tökéletesen mattít és csökkenti a bőr csillogását, de a használata is elképesztően egyszerű! Ja, és azt említettük, hogy az alverde terméke még a bőr kipirosodását is elfedi?

ITT tudod beszerezni!


Forrás:

Szuper esti programod van ősszel a pasiddal vagy a barátaiddal? Akkor semmiképpen ne felejtsd otthon az alverde Elegant Style ajakrúzst, ami nem csupán elegáns árnyalattal dobja fel a sminkedet, de még optikailag simább és teltebb ajkakat is varázsol neked!

ITT tudod beszerezni!


Forrás:

Egy smink nem lehet tökéletes anélkül, hogy ne találnánk meg hozzá a legszuperebb szempillaspirál. Ez a darab hihetetlenül dús pillákat készít, hála a speciális formájú kefének.

ITT tudod beszerezni!


Forrás:

A vadiúj külsőhöz pedig elengedhetetlen egy szuper körömlakk, amely extra tartós, ráadásul a matt finish miatt tuti, hogy ez lesz ezután a kedvenc darabod!

ITT tudod beszerezni!