Galéria

7 tipp, hogy bohém stílust kölcsönözz az otthonodnak

Forrás:

Az idei év a földszínekről szól, így nem véletlen, hogy a bohém stílust is ez határozza meg. Válassz mintás szőnyeget, rojtos plédet és ne felejtsd el becsempészni a természetet sem egy-két nagyobb növénnyel.


Forrás:

Enélkül nem bohém a bohém stílus: a rattan amúgy is újra trendi idén. Találsz lámpaernyőt, kisasztalt, éjjeli szekrényt vagy akár tükröt is ezzel az anyaggal díszítve.


Forrás:

A pampafű már egy ideje beköltözött az otthonokba, és egy darabig még biztosan marad. Színesebb csokrokat is készíthetsz a nappalidba, attól függően, milyen árnyalatokat preferálsz.


Forrás:

Persze azért nem feltétlenül kell csak földszínekben gondolkodnod, ha alapból szereted a színes lakberendezési tárgyakat. Mintás párnákkal és szőnyeggel fokozhatod az összhatást.


Forrás:

Egyesek nem csupán néhány növénnyel színesítik a lakásukat, de egy egész dzsungelt hoznak létre a nappalijukban. Csak a kreativitásod szab határt annak, mennyi zöldet engedsz be és hogyan helyezed el őket.


Forrás:

Válassz ki egy csupasz falat a lakásodban és alakíts ki egy mini galériát. Jöhetnek a feltűnő képkeretek, a nyomtatott poszterek, de akár a saját készítésű rajzok és régi fotók is. Bármi, ami egyedi hangulatot kölcsönöz az otthonodba.


Forrás:

Amikor már mindent elrendeztél a nappalidban, jöhet a szőnyeg kiválasztása is. Keress egy mintás darabot, aminek a színei harmonizálnak a bútorokkal és a kiegészítőkkel. Ha rózsaszín díszpárnákat választottál, akkor lesz tökéletes az összhang, ha a szőnyegedben is megtalálható ugyanez a szín.