Galéria

7 őszi szett a királyi család női tagjaitól

Forrás:

Bármennyire is szereted a szűk szárú farmered, ideje elfogadnod, hogy idén megint menő a bő verzió is. Ha nem mered bevállalni a trapéznacit, elég ellesned Katalin szettjét, aminek az egyszerűségben rejlik a nagyszerűsége. Egy háromnegyedes fekete nadrághoz válassz tornacipőt és dobd fel a kedvenc csíkos pulcsiddal. Az átmeneti időben kabát nélkül is megállja a helyét ez az összeállítás.


Forrás:

Idén egyértelműen ez lett a kedvenc laza szettünk Katalin hercegnétől, hiszen nemcsak hétköznapi, de egyszerre stílusos, amit a különleges színű blézerével sikerült elérnie. A sportosan elegáns összhatás még mindig nyerő.


Forrás:

Egyszerűen imádjuk Meghan szettjét, pedig nem csinált mást, mint egyetlen szín különböző árnyalataiba bújt. Sosem lesz unalmas az összhatás, ha a színek kissé eltérnek és az anyagok is különböznek egymástól. Ráadásul az ősz egyik legtrendibb választása minden évben a barna.


Forrás:

A mellény most minden verzióban jöhet: lehet kötött vagy pufidzsekiből vagy posztókabátból készült változat, az összes aranykorát éli. Meghan szettje tökéletes példa arra, hogy az egyszínű outfitet is fel lehet dobni egy ilyen különleges darabbal.


Forrás:

Ezzel a kombinációval idén sem lőhetsz mellé, főleg akkor, ha egy kicsit parkolópályára állítod a szűk farmereket. Érdemes színben harmonizáló loafert és övet választanod épp úgy, ahogy Lady Di tette annak idején.


Forrás:

Bár már rég nem számít aranyszabálynak, hogy a cipőt és a táskát össze kell hangolni, Diana hercegné szettje a tökéletes példa arra, hogy ez mégis milyen jól tud mutatni. Arról nem is beszélve, hogy a földszínek kombinációja szuper összhatást ad.


Forrás:

Ki mondta, hogy a virágmintát és a színes darabokat szeptember beköszöntével el kell pakolni? Itt az ideje, hogy új értelmet nyerjenek a virágos ruháid és ősszel is bátran viseld őket. Egy dzsekivel és sneakerrel (és ha kell, harisnyával) kiegészítve könnyen átmeneti darabot varázsolhatsz belőlük.