Galéria

Barátokból ellenségek! Híres emberek, akik nagyon rivalizáltak egymással

Forrás:

Paris Hilton és Kim Kardashian tinédzser koruktól a legnagyobb cimbik voltak, ám ez 2011 környékén odalett, mikor a Hilton-örökös azt mondta Kim fenekéről, hogy „szemetes zacskóba töltött túró”. Persze bocsánatot kért, de évekig nem beszéltek. Paris legújabb főzős műsorában azonban ismét feltűnt Kim, szóval úgy tűnik, szent a béke.


Forrás:

Ki gondolná, hogy Madonna és Gwyneth Paltrow hatalmas spanok voltak? Miután Madonna elvált Guy Ritchie-től, kicsit megborult érzelmileg. Kirúgta közös edzőjüket (és barátjukat), Tracy Andersont is, ami a pont volt az „i”-re a már amúgy is széteső barátságban.


Forrás:

Jay-Z és Kanye West olyanok voltak, mint egy család, mielőtt 2014-ben összeomlott volna a jó viszony. Jay-Z és Beyoncé kihagyták Kim és Kanye esküvőjét, majd Jay-Z azt is megénekelte, hogy West tartozik neki 20 millió dollárral. Erre pedig egy beperelés volt a válasz.


Forrás:

Taylor Swift és Katy Perry összeveszése legendás, még a Bad Blood című szám is erről szól. Tay Tay szerint Katy szabotálni akarta a karrierjét és többször keresztbe tett neki. A békülés is egy klipben jött el végül, ez volt Taylor Calm Down című száma.


Forrás:

A Hirtelen 30 forgatásán annyira működött Jennifer Garner és Mark Ruffalo között a kémia, hogy nagyon jó barátok lettek. A kapcsolat azonban Ben Affleck miatt megfeküdt, és ezért Mark eléggé utálja is Bent, míg Jen eltávolodását csak „szomorúnak” nevezte.


Forrás:

A Beverly Hills 90210 tinisztárjai, Tiffani Thiessen és Jenny Garth barátsága öröknek indult, még Jen gyermekének születésekor is ott volt Tiffani. Ám valamilyen vita folytán, aminek pontos okát nem tudni, végül teljesen elhidegültek. Tiffani szerint Jenny „megbolondult”.