Galéria

4 izgalmas (divat)menőség, amit most nem lehet nem imádni

Forrás:

Te is imádod a Burger King szendvicseit (amelyek húspogácsái nem mellesleg 100% magyar marhahúsból, ízfokozók és egyéb adalékanyagok hozzáadása nélkül készülnek), és szívesen becsempésznél ebből egy kicsit az otthoni sütögetések hangulatába is? Akkor irány a vapporshop.hu, ahol most a gyorséttermi lánc 30. évfordulójának alkalmából megérkezett a VÁPPÖR® KOLLEKCIÓ, hogy házhoz rendelhesd a grillélményt! Akár kesztyű, kötény vagy épp trikó a vágyad, itt megtalálod, sőt, még egy Grill BBQ készletet is beszerezhetsz a sütögetésekre. Burger King-fanoknak kár lenne kihagyni!


Forrás: Nincs olyan, aki ne ismerné a Fjällräven táskáit, ám a legújabb kollekció egészen új alapanyagból készült. Ez nem más, mint a Pine Weave névre keresztelt innovatív szövet, ami fából készült, vízlepergető, erős és hosszú távon helyettesítheti a fosszilis alapú forrásokat.
Forrás: Szombat Éva fotós, Katona Évi (ëviköt alapító), valamint Pintér Pálma (Verkstaden alapító) izgalmas miniprojektet készítettek, amelynek mottója a "Nagyi mondta" lett. A közös projekt lényege, hogy ideje másképp gondolnunk saját és mások idejére. A kötött darabokkal Évi szeretné megmutatni, hogy ezek is lehetnek frissek, izgalmasak, de közben mégis képesek építeni a tömegkulturális hagyományokra, a képeket pedig a Szigethalmi Idősek Otthona fotósorozata inspirálta, ahol az ott élő idősek fiatalságnak szánt üzeneteit olvashattuk.
Forrás:

Bár itt most nem ruhadarabokról van szó, azt ma már kijelenthetjük, hogy a telefontokunk 2021-ben fontos kiegészítőnek számít. Ha pedig igazán különleges darabra vágysz, érdemes megismerkedned a Telenor új kampányával, amely az MME és a Cellect Hungary együttműködésével jött létre. Ennek célja ugyanis az, hogy megóvjuk a füsti és molnárfecskék fészkeit, melyek ősszel elhagyják az országot, de tavasszal ugyanabba a fészekbe térnek vissza. A pályázat során (amely szeptember 26-ig tart) a védett állatokhoz kapcsolódó grafikai terveket várják, az első három nyertes pedig értékes telefont nyer, míg az első alkotásból limitált szériás, 100%-ban lebomló, környezetbarát telefontok készül majd. Akkor is megéri követni a kampányt, ha nem pályáznál, de szeretnél beszerezni egy ilyen különleges darabot!