Galéria

Itt vannak a legtrendibb őszi körmök, amik hódítani fognak 2021-ben

Forrás:

Ha szereted az elegáns körmöket, akkor ezt a manit neked találták ki! Nem túl sok, de nem is észrevehetetlen, ráadásul az ősz egyik legnagyobb trendje lesz!


Forrás:

Elképesztően merész, mégis igazi kuckózós időhöz lett kitalálva ez a mani, ami tökéletesen Insta-kompatibilis egy nagy bögre kávéval kombózva.


Forrás:

Az ősz egyik legnagyobb trendje körmök terén egyértelműen a narancs és az arany mixelése lesz, amit az igazán magabiztos és temperamentumos embereknek találtak ki. Ha közéjük tartozol, mindenképpen ki kell próbálnod a következő hónapokban!


Forrás:

Miért kéne egyetlen egy színt választanunk, amikor körmöshöz megyünk? Ezzel a verzióval egyszerűen nem lehet mellélőni, mert egyszerre elegáns és tagadhatatlanul őszi.


Forrás:

Ha már ősz, akkor nem maradhat ki a barna szín sem, amely tökéletesen passzol az ilyenkor hordott ruháink árnyalataihoz, arról már nem is beszélve, hogy milyen jól mutat a képeken!


Forrás:

Ha kicsit bevállalósabb vagy, és szereted a csillogást, akkor ez a köröm neked lett kitalálva! Attól ugyanis, hogy véget ért a nyár, nem kell csak és kizárólag a visszafogott manikűrökre szavaznunk!


Forrás:

Különleges, vagány és mindenki imádni fogja az őszi hónapokban, amit teljesen meg is értünk! Ezek a különleges minták ugyanis simán feldobják a szürkébb, ősz hétköznapokat, ugye te is így gondolod?