Galéria

5 farmertrend, ami meghódítja a 2021-es őszi szezont

Forrás:

A bő szár visszatért, igaz ez farmerfronton is. A széles szárú farmernaci a 90-es években volt igazán trendi, így több mint 20 évet kellett várnunk a visszatérésére. Kombináld platformos vagy magas sarkú cipővel vagy bokacsizmával és pulcsival. Ha nem mered bevállalni a túl széles fazont, bőven találsz egyenesebb szárú farmereket is a boltok polcain, amik egy időre most biztosan felváltják a szűk, testhez simuló változatokat.


Forrás:

A háromnegyedes nadrág is újra menő idén ősszel, főleg, ha kissé szaggatott az alja. Most még néhány centivel rövidebb, mint az elődei, hogy egy centit se takarjon el az új és különleges bokacsizmádból.


Forrás:

Nem gondoltuk volna, hogy újra menő lesz ez a fazon, de mégis megérkezett. Az egyenes szabás, a magas derék és a buggyos összhatás miatt kényelmes viselet, ráadásul inggel és pulcsival is szuperül passzol.


Forrás:

A színes farmereket idén ősszel felváltják a neutrális változatok, amik nagyon elegáns hatást keltenek, ha más földszínekkel kombinálod őket. Ne feledkezz meg az arany vagy ezüst kiegészítőkről sem!


Forrás:

Egyre több trend tér vissza a 90-es évekből, így csak idő kérdése volt, hogy a cargo farmer is újra megjelenjen. A zsebes nadrágok néhány éve megint visszatértek a divatba, most viszont a farmer változatuk is hasítani fog.


Forrás: Ha neked is tetszenek a széles szárú farmerek, feltétlenül olvasd el cikkünket, amiben a fazonhoz passzoló cipőket mutatjuk be!