Galéria

Cicaharc vagy kemény háború? Minden idők legnagyobb riválispárjai

Forrás:

Richard Gere és Sylvester Stallone együtt szerepeltek egy 1974-es filmben, ám annyira nem működött köztük a kémia, hogy majdnem tettlegesség lett a vége a dolgoknak, így Gere szerepére új embert kellett keresni - és újra forgatták a filmet.


Forrás:

Taylor Swift és Kanye West nézeteltérése egy díjátadón indult, ahol a rapper csúnyán félbeszakította az énekesnő köszönőbeszédét. Aztán voltak próbálkozások, hogy egy közös dalban béküljenek ki, de ez sosem jött össze, és Taylor a mai napig neheztel.


Forrás:

Hilary Duff és Lindsay Lohan vitáját egy pasi, Aaron Carter robbantotta be. Nick Carter öccse először Duffal járt, majd átnyergelt Lohanre, végül vissza Hilaryhez. Csakhogy ezt már Lohan sem hagyta szó nélkül, kígyót-békát kiabált Duffra, amiért az ellopta a pasiját.


Forrás:

A feszültség Chloë Grace Moretz és Kim Kardashian között 2016-ban kezdődött, miután a színésznő megszólta West meztelen szelfijét, amit a Twitteren tett közzé. Chloe szerint ez nem body positive, csupán közönséges volt. Mire Kim azt írta, senki sem tudja, ki ez a nő.


Forrás:

Madonna és Elton John ellenszenve pusztán szakmainak tűnik, egy díjátadón ugyanis Elton azt nyilatkozta, esélye sincs ellene Madonnának. Azonban a popdíva nyert, és Elton szájíze elég keserű lett.


Forrás:

Katherine Heigl a Grace Klinikia orvosaként vált világhírűvé, ám ő ezt nem becsülte meg annyira, az Emmy-jelölését is visszavonatta. Ezen berágott a producere, Shonda Rhimes, és idővel ki is tette a színésznőt a szériából.


Forrás:

Soha nem derült ki, mi vetett véget a Bűbájos boszorkák első felállásának, de a híresztelések szerint Alyssa Milano és Shannen Doherty annyira utálták egymást, hogy az legendás Hollywoodban.