Galéria

10 színésznő, aki ledobta a bugyiját, és megmutatta, mi van a lába között egy film kedvéért

Forrás: A csodaszép színésznő a Kifutó a semmibe, illetve az Eredendő bűn című filmben is megmutatta meztelen testét. Ez azonban igencsak az előnyére vált. Művészileg és színészileg is elismerte a közönség. Merészségével végérvényesen az A-listás színésznők közé került.
Forrás: A gyönyörű színésznő, akit mostanában az Ashoka című Star Wars produkcióban láthatunk, a Nagy Sándor című filmben dobott le mindent. Hihetetlenül gyönyörű alakjával nemcsak Nagy Sándor szívét hódíthatta volna meg, hanem a miénket is.
Forrás: Monica többször mutatta meg, milyen hibátlan ruha alatt is, de az biztos, hogy az egyik legemlékezetesebbet a Visszafordíthatatlanban alakította, mikor is volt férjével, Vincent Cassellel volt egy vad szexjelenete, méghozzá minden ruhadarab nélkül.
Forrás: A színésznő a Marie, az utolsó kurtizánban alakított maradandót, ami nem csoda, hiszen elképesztő hitelesen formálta meg az örömlányt. A szerep kedvéért a pőrébbnél is pőrébb volt.
Forrás: Többször volt felkapott téma a Barátnőt felveszünk című filmben látott meztelen jelenete, amelyben nem egyszerűen pucér volt, de több percen keresztül lehetett csodálni a teste minden porcikáját verekedés és futás közben. Igazi példakép lett Jenniferből, aki egy ízig-vérig igazi nő testét mutatta meg a világnak.
Forrás: Dakotát kétség kívül a Szürke 50 árnyalat trilógia tette híressé, amelyben nemcsak első főszerepében csodálhattuk meg, de vad szexjelenetek közepette vehettük szemügyre pőre testét. Dakota több interjúban is elmondta, hogy számára a meztelenség okozta a legkevesebb problémát, hiszen színésznő, és az volt a feladata, hogy a lehető leghitelesebben adja vissza a történetet a rajongóknak.
Forrás: Napjaink egyik legünnepeltebb színésznője, akinek a Wall Street Farkasában nyújtott alakítása biztosította a belépőt Hollywood legjobbjainak kapuján. Egy pár másodperces meztelen jelenete volt, amit akkor Margot szerint nagy kockázat volt a részéről bevállalni. A film sikere és Leonardo neve azonban biztosította a fejlődését.
Forrás: A színésznő először a Titanicban, majd a Felolvasóban is megmutatta meztelen testét. Míg az előbbi elindította a karrierjét, az utóbbival Oscar-díjat is kapott. Kate azonban nemrég azt nyilatkozta, hogy ma már nem venné le a ruháit.
Forrás: Mindenki emlékszik az Elemi ösztön kultikus jelenetére, amikor Sharon Stone szétteszi a lábait. Nos, a 90-es évek legnagyobb sztárjává tette ez a döntés, sőt mi több igazi szexszimbólum lett, amit ma már egy színésznő sem tud elmondani magáról. Sharon kétség kívül történelmet írt.
Forrás: A 37 éves sztárt sokan a Baywatch című filmből ismerik, pedig voltak ennél sokkal jobb szerepei is. Ilyen volt a True Detective című sorozat, amelyben ugyan egy kisebb mellékszerepe volt, de óriási hatással volt a rajongókra. Alexandra ugyanis még a bugyiját is ledobta.