Galéria

6 részlet a Disney-filmekben, amiknek egyáltalán nincs értelme

Forrás: Éveken át tart, mire a rózsáról lehullik egy levél a film szerint, akkor mégis miért hullott le egyből öt is, mikor Belle megérkezett a kastélyba?
Forrás: Ha a tündérek csak egy nappal tovább vártak volna, hogy hazavigyék Csipkerózsikát, nem szúrta volna meg magát a tűvel. A tündérek tudtak az átokról, és pont csak plusz egy napot kellett volna várni.
Forrás: A kastélyban mindenki ismerte már átváltozása előtt Szörnyeteget, és tudták is, mi a neve. Ennek ellenére Szörnyetegnek szólítja mindenki. Ennek aztán mi értelme?
Forrás: Hannah egy koncerten mondja el közönségének, hogy ki ő igazából, de aztán arra kéri a rajongókat, hogy ne mondják el senkinek a titkát. Most komolyan, hogy várhatta el, hogy mindenki titokban tartsa, miközben egy nagy létszámú rendezvényen beszél róla?
Forrás: Ha Zordon meg akarta ölni Mufasát, hogy király legyen, miért nem tette meg hamarabb, és miért várt addig, hogy megszülessen testvére kölyke, Simba?
Forrás: Minden tárgy valami mássá változott vissza éjfélkor Hampupipőke körül, például a hintó tökké, akkor hogyhogy az üvegcipőből nem lett mondjuk kő, vagy bármi más?