Galéria

Néhány viharos szakítás a hazai híres emberek életéből

Forrás:

Elég kalandos volt Curtis és Krisztike válása. A rapper még tavaly költözött külön feleségétől, miután megismerkedett Barna Judittal, akivel azonnal egymásra találtak. Sőt, nagyon hamar - és nagyon nyilvánosan - már a közös gyermekvállalás terveiről is beszéltek a médiának. Ennek ellenére egészen idén tavaszig valamiért nem látták szükségét a válásnak, így közel egy éven át élhettek furcsa szerelmi háromszögben.


Forrás:

Wolf Kati húsz éven át tartott ki párja mellett de annyira megszenvedte a kapcsolatuk a családi tragédiát, hogy nem csak elváltak, de Kati hosszú ideig járt pszichológushoz, hogy talpra tudjon állni lelkileg a válás után.


Forrás:

Rékasi Károly és Détár Enikő harmincéves kapcsolata is válással végződött, amikor Rékasi beleszeretett a nála jóval fiatalabb Pikali Gerdába. A válás 2013-ban történt, de Détár Enikőnek hosszú évek kellettek, hogy feldolgozza a szakítást. Habár rá is hamar rátalált újra a szerelem, bevallása szerint sokszor új kapcsolatára is kivetítette Rékasi Károllyal való házasságában átélt sérüléseit.


Forrás:

Kellően botrányosra sikerült Jolly és Suzy szakítása. Miután Jolly elköltözött otthonról, elkezdték egymást nagyon látványosan szidni a közösségi médiában. Az énekes hamar összejött valaki mással de pár hét után inkább mégis hazaköltözött. Ekkor úgy tűnt, hogy minden rendben lesz, de a történet még nem fogyott ki a csavarokból és újabb néhány hét elteltével Jolly ismét visszament korábbi, fiatal barátnőjéhez. Azóta a közös munkát is megszakították.


Forrás: A luxusfeleség-üzletasszony megelégelte férje hűtlenségét, és azt, hogy - állítása szerint - folyton hazudik neki, így kiadta az útját. Hosszasan nem tudtak megállapodni, így a válásuk majdnem egy éven át tartott, de mostanra jobb a viszony köztük.