Galéria

Shakirától Johnny Deppig: 5+1 híres ember, akiknek saját szigete van

Forrás: A színésznő mindig is figyelt rá, hogy a magánélete csak és kizárólag rá tartozzon. Így sokáig titokban maradt, hogy a Bahamákon vett egy szigetet, amely 6 millió dollárt ér.
Forrás: Depp az első Karib-tenger kalózai című film forgatásán fedezte fel a lenyűgöző szépségű szigetet, a Bahamákon található Little Halls Pond Cayt és azonnal meg is vette, mégpedig 2004-ben 3,6 millió dollárért. Ha minden igaz, ezen a szigeten vette feleségül Amber Heardöt, akitől azóta elvált.
Forrás: A rendező nem egy, hanem kettő szigetet is vásárolt, ám híres kollégáival ellentétben nem a Bahamákon, hanem Madeirán. Spielberg állítólag nyaralóhelynek vette meg, ahol minőségi és nyugodt időt tölthet a családjával.
Forrás: Az Oscar-díjas sztár A part című filmje után annyira beleszeretett a fehér tenger partos részbe, hogy 2005-ben maga is vett egy sajátot, méghozzá 1,75 millió dollárért Blackadore Caye Belize partjainál. A színész azóta folyamatosan azon dolgozik, hogy öko luxus üdülőhellyé alakítsa.
Forrás: 2011-ben a kolumbiai művész, Roger Waters (a Pink Floyd-ból) és Alejandro Sanz spanyol énekes közösen vásárolt egy szigetet a Bahamákon a világhírű énekesnővel. A Bonds Cay értéke jelenleg 13 millió dollár, és hasonlóan DiCaprióhoz, Shakirának és tulajdonostársainak is nagy tervei vannak a szigetükkel.
Forrás: A színész sokáig beszédtéma volt kétértelmű kijelentései miatt. Nem csoda, hogy vágyott egy olyan helyre, ahol a sajtó és a rajongói sem találják meg.

A színész 2005-ben vásárolta meg Magót 9 millió dolláros áron, amely egy vulkanikus sziget a fidzsi Lau-szigetek csoportjában.