Galéria

Híres emberek, akiknek híresen trágár stílusuk van

Forrás:

Megan Fox egy interjúban mesélte el, hogy mindenki vadnak gondolja a tetoválásai és a nagy szája miatt, és talán tényleg nem kellene ennyire szókimondónak lennie, mert egyik-másik mondata már átoknak számít bizonyos kultúrákban.


Forrás:

Khloe Kardashian a "legmocskosabb" szájú a K-család tagjai közül, képtelen fékezni a nyelvét, és ezért nővérei gyakran szólnak is neki, hogy a gyerekek előtt disztingváljon.


Forrás:

Christian Bale amennyire jóképű, annyira hirtelen haragú is. Nem egy stábtagot küldött már el melegebb éghajlatra egy-egy hiba miatt. Ám a színész bocsánatot is szokott kérni, mivel tisztában van jellemének sötét oldalával.


Forrás:

Kristen Stewart hamarosan a legfinomabb brit nő, Diana bőrében mutatja meg magát a vásznon, pedig a való életben az egyik legkevésbé finomkodó sztár. A színésznő utálja a paparazzikat, hangosan beszól és bemutogat nekik, de interjúk közben is sűrűn káromkodik.


Forrás:

Mel Gibsont a legtöbben istenítik a filmjei miatt, de sajnos a sztárról több felvétel is napvilágot látott már, amin verbális abúzust alkalmaz másokon. Nagyon sértően képes földbe döngölni másokat, és amikor iszik, akkor aztán az ördögöt is képes a föld alá káromkodni.


Forrás:

Kate Winslet egy igazi angol rózsaszál, ennek ellenére úgy tud káromkodni színésztársai szerint, mint egy kocsis. Az Oscar-díjas sztár igazán humoros, vidám és szórakoztató a barátai elmondása alapján, viszont férfiakat megszégyenítő módon képes csúnya szavakat használni.