Galéria

6+1 sztár, akinek több, mint 100(!) tetkója van

Forrás:

Mindenki imádott énekese rajong a tetkókért! Hogy pontosan hány minta díszíti testét, nem ismert, de valahol 80-100 közöttre tehető a szám, és ez folyamatosan növekszik is. Míg sokan a fekete mintákat szeretik, addig Ed egyértelműen a színes tetkók híve, és olyanokat is magára varratott már, mint a Heinz ketchup, egy kecske (mert miért ne?), de legutóbb kislánya kapcsán is tetováltatott egyet.


Forrás: Az SNL sztárjának testét több, mint 104 tetoválás díszíti jelenleg! Ezek között akadnak játékos és érzelmes minták, sőt, olyanok is, amelyeket exei miatt varratott magára (bizony, Ariana Grande miatt is). Pete színészi karrierje nemrég indult be, hamarosan az Agymenők sztárjával láthatjuk együtt, és emiatt döntött úgy, hogy eltávolíttatja tetkói egy részét.

Jelenleg ugyanis minden forgatási nap egy 3 órás sminkeléssel kezdődik számára, amely során elfedik a mintáit. Mivel nem szeretné, hogy ezek a tetkók akadályozzák karrierjét, így hamarosan a 104 tetoválás jóval alacsonyabb számra redukálódik.
Forrás: A Blink-182 dobosának szinte teljes testét tetoválások borítják; ez alól lába kivétel, amely harmadfokú égési sérüléseket szenvedett, amikor évekkel ezelőtt repülőbalesetet szenvedett. A zenésznek több, mint 100 mintája van, és imádja őket: "Ezek mind emlékek. Élmények, amelyeken keresztül mentem." Mindössze 15 éves volt, amikor az első mintáját készíttette, apja pedig rögtön közölte vele, hogy kirúgja a házból, ha még egyszer tetováltat. "Azt hiszem, elkezdtem tesztelni a dolgot. Valami olyat mondott, ami megmaradt bennem: 'Nincs B-terved. Ha ilyen tetkóid vannak, megszívtad. Soha nem lesz munkád.'"

Travis elmondása szerint ez volt neki a kezdő lökés, hiszen ő úgy érezte, sosem akar B-tervet. Nem akar elbukni, és más álmokat kergetni. Zenélni szeretett volna, ez volt élete álma, és tehetségének, kitartásának köszönhetően valóban sikerre vitte!
Forrás:

Kat Von D-t mindenki ismeri híres tetkóiról és elképesztő stílusáról. Mindössze 14 éves volt, amikor már tudta, hogy érdekli őt a művészetnek ezen ágazata, és ennyi idősen már másoknak készített tetkókat. Két évvel később abbahagyta az iskolát, hogy az álmának élhessen, és elég hamar munkát is kapott a szakmában. Jelenleg több, mint 100 minta díszíti saját testét, amelyek között édesanyja képe, imádott városai és az exe neve is szerepel. Ez utóbbit sosem bánta meg. "Rengeteg ember nevét tetováltattam magamra, szóval ez nem olyan dolog, hogy 'oh, a volt férjem nevét nagyon meg fogom bánni'" - mesélte 2008-ban az Inked Magazinnak.


Forrás:

A YouTube imádott sztárja, a sminkmogul Jeffree Star nem csak az ideiglenes festéket szereti, hanem a tetkókat is. Olyannyira, hogy ő is több, mint 100 alkalommal ült tetoválószalonok székébe, hogy magárra varrasson egy mintát. Számára mindegyiknek külön története van, és egyébként ezek nagy részét Kat Von D készítette el.


Forrás: Megan Fox kedveséről eddig is tudtuk, hogy imádja a tetkókat, de gondoltad volna, hogy rövid időn belül átlépi a 100-as határt? Sőt, még szerelmével kapcsolatosan is tetováltatott az utóbbi időben.

Egyébként 16 éves korában már ott volt a mellkasán a védőangyalról készített minta, és imádja mindegyik tetkóját.
Forrás:

Miley még nincs ott a nagy százasok klubjában, de könnyen lehet, hogy ez egy-két éven belül megváltozik. A 28 éves énekesnő ugyanis már több, mint 70 alkalommal tetováltatott, és esze ágában sincs ezzel felhagyni.

17 éves korában készítette az elsőt, azóta pedig volt, hogy nagymamája tiszteletéből, vagy kutyusai miatt tetováltatott.