Galéria

Bulizz biztonságban! Tippek nőknek, akik az éjszakába indulnak

Forrás: Ha odajön egy férfi zaklatni, és látod, hogy nem igazán jók a szándékai, kezdd el kérdezgetni, honnan is ismeritek egymást, illetve bókolj neki, hogy milyen szépek a szemei, tutira emlékszel rá valahonnan, majd szépen pattintsd le. Mivel extra kedves vagy, elbizonytalanodik a szándékában, hogy bántson, és mivel "ismerős" neked, így nem is mer semmi olyat tenni, amiért felelősségre vonják.
Forrás: Már minden okostelefonon elérhető a helyszín megosztás. Legyen egy bizalmasod, mielőtt bulizni mész, akivel megosztod a helyzetedet, így néha rád nézhet, hogy minden oké-e. Tégy te is ugyanígy a tesóddal és a barátnőiddel, ha ők mennek szórakozni.
Forrás: Vannak olyan zaklatók is, akik úgy próbálnak közel férkőzni hozzád, hogy ellopják, majd "megtalálják" a buliban hagyott cuccodat, például az asztalon a tárcádat, amit nagyon keresel, ő odahozza, és máris nyitottabb leszel vele. Inkább őrizd jól meg, és ne kelljen másoktól segítséget kérned a keresésben.
Forrás: Nem csak üresen hagyott poharakba rejtenek el kábítószereket, az igazán profik már a pultnál akcióba lépnek. Folyamatosan figyeld, ahogy készül az italod a bárban, egészen addig, amíg a kezedbe kerül. 3-4 perc fokozott figyelem szükséges, de megmented magad nagyon durva dolgoktól.
Forrás: Ha úgy érzed, valaki követ, fordulj meg határozottan, és nézz bele a szemébe, hogy érezze, veled nem érdemes kekeckedni! Út közben figyeld az üveg felületeket, hogy abban lásd, mint a tükrökben, hogy tényleg követnek-e.
Forrás: Odajön valaki erőszakosan zaklatni, vagy rád akar támadni? Elő a telefonoddal, és egyből indíts egy élő adást valamelyik közösségi oldalon (vagy csinálj úgy, mintha indítanál). Mondd hangosan, hogy köszönj a követőimnek, épp élőben csodálnak meg, hiszen ez a mondat eltántorítja attól az illetőt, hogy bármit csináljanak, aminek nyoma maradhat, mások láthatják.