Galéria

6 híres ember, akik elkapták a breakthrough covidot - azaz oltás mellett fertőződtek meg

Forrás: A színésznő épp az Így jártam apátokkal spin-offon dolgozik, ám nem sokkal azután, hogy közzétette az első fotót, váratlan bejelentést tett Insta-storyban. Hilary elárulta, hogy úgynevezett breakthrough covidban szenved, azaz annak ellenére lett pozitív a tesztje, hogy megkapta az oltást. Fáj a feje, nem érez szagokat és ízeket, és agyi ködöt is tapasztal, de ennek ellenére is hálás, hogy megkapta a vakcinát, mert biztos benne, hogy e nélkül sokkal rosszabbul érezné magát.
Forrás: Hilary bejelentése után nem sokkal, Melissa Joan Hart, a Sabrina sorozat sztárja is hasonló posztot tett közzé. Az Instán mesélt arról, hogy beoltották, mégis COVID-os lett, és borzasztóan érzi magát. Erős nyomás van a mellkasán, nehezére esik a levegővétel, és mérges, mert mindent megtett a megelőzés érdekében. Elmondása szerint az ország egy kicsit belustult a védekezés terén, és az, hogy a gyerekeinek nem kell maszkot viselni az iskolában, végül megfertőzte őket is. "Majdnem biztos vagyok benne, hogy ott kaptuk el" - mesélte egy videóban. Egyik gyermekén már látta a tüneteket, de reméli, hogy a másik nem kapja el. Ennek ellenére ő is kiáll az oltás fontossága mellett, és mindenkit arra kér, hogy tegyen hasonlóképp.
Forrás: A televíziós személyiség is megkapta az AstraZeneca oltást, de elmondása szerint a delta variánst a Wembley Stadionban kapta el, amikor az EB mérkőzésen részt vett július elején. Két nappal később kezdett rosszul lenni, és nagyon hosszú ideig érezte magán a tüneteket - egyeseket még mindig. Lázas volt, rázta a hideg, köhögött, fájt a mellkasa, és elmondása szerint soha életében nem volt még ilyen beteg.
Forrás: Genevieve a TLC nézőinek ismerős lesz, hiszen a Trading Spaces című műsort vezette hosszú éveken át. A televíziós személyiség maga is megkapta az oltást, méghozzá márciusban a Pfizert, ám a delta variáns ledöntötte a lábáról. Két autoimmunbetegséggel küzd (Lyme-kór és Hashimoto), ezért nem is volt számára kérdéses a vakcina, aminek a gyógyulást köszönte meg egy Insta-posztban. A betegség alatt nagyon rosszul volt, szerinte az influenzához hasonlítani sem lehet a tüneteket, és 9 nappal később még mindig nagyon gyengének érezte magát. Ugyanakkor hálát adott azért, mert gyerekkori asztmával, két betegségével otthon mégis képes volt kigyógyulni.
Forrás: A világhírű country énekesnő és párja is elkapták a vírust az oltások után, és ez ébresztette rá őket arra, hogy nem szabad még lazítani. Az énekesnő a TikTokon üzent követőinek, hogy ne engedjék el magukat, viseljenek maszkot, és oltassák be magukat, mert bár így is elkapható a vírus, kevésbé lesznek erősek a tünetek. Szerencsére ők már jól vannak!
Forrás: A világhírű újságíró Instagramon, őszinte posztban hívta fel a figyelmet arra, hogy a járványnak még nincs vége. A magáról készített fotókkal érzékeltette, hogy még az oltottaknak is vigyázni kell, hiszen a delta könyörtelen, és az eddigieknél is fertőzőbb. Catt elmondása szerint egy olyan személyt ápolt, akiről azt hitte, hogy "csak" influenzás, így kapta el a vírust. Betegsége alatt nagyon fájt a feje, gyenge volt, szédült, és nem volt ereje kikelni sem az ágyból.