Galéria

2021 legmenőbb sztárpárjai

Forrás: A Vágyak/Valóság című Netflixen futó sorozat óriási siker lett, hiszen nagyszerűen mutatja be egy édesanya vívódásait a vágyai és a valós élete között. Arról nem beszélve, hogy a két főszereplő között csak úgy izzott a levegő. Nem csoda, hogy az életben is fellángoltak egymás iránt. Bár a szerelmük 2020 óta tart, csak nemrég lett hivatalos, hogy tényleg egy párt alkotnak. Mi pedig imádjuk őket együtt!
Forrás: A színésznő pár hónapja ment szét gyermekei apjával, Jason Sudeikis-szel. Ehhez pedig állítólag sok köze van a fiatal Harry Stylesnak is, akivel a színésznő filmje forgatásán melegedett össze. Azóta nyaralni is voltak együtt és boldogabbak nem is lehetnének.
Forrás: Az újra felkapott színésznő és a vad rapper kapcsolatát sokan nem vették komolyan, pedig már másfél éve alkotnak egy párt. Idén túlzás nélkül minden héten cikkeznek a párról, akik egymás mellett teljesen kivirultak. Megan szebb, mint valaha, míg a rapper megszelídült.
Forrás: A legidősebb Kardashian-lány hosszú évek után régi jó barátjában, a Blink-182 dobosában találta meg a lelkitársát, a rajongók pedig megőrülnek az új álompárért, akik kifejezetten szépek egymás mellett.
Forrás: A világhírű nőcsábász Ariana Grande és Kaia Gerber pasija is volt, de most úgy fest, hogy a Bridgerton család főszereplője tényleg elcsavarta a fejét. Néhány hete készült róluk az első lesifotó, amint önfeledten néznek egy meccset. Hogy mennyire lesz hosszúéletű a kapcsolat, még nem tudni, de sokan drukkolnak nekik.
Forrás: Kétség sem fér hozzá, hogy a sztárpár az év legnagyobb meglepetése. Ők a bizonyíték, hogy 20 év után is újra lehet kezdeni. 17 évvel szakításuk után kezdtek megint beszélgetni, amiből randi, majd járás lett. Közös képeik szó szerint felrobbantották az internetet, így nem meglepő, hogy mindenki abban bízik, hogy 20 év után végre összekötik az életüket.