Galéria

Híres nők, akiknek nemcsak nagy, hanem természetes mellük van

Forrás:

Kim Kardashianról sokan feltételezték, hogy megcsináltatta a melleit, de ő a mai napig tagadja ezt, és esküszik rá, hogy Isten ajándékai hatalmas keblei. Nagyon büszke is rájuk, úton-útfélen megmutatja, és a legnagyobb dekoltázsú ruhákat is egészen biztosan ő birtokolja.


Forrás:

Sofia Vergara igazi latin szépség, aki hatalmas melleit a genetikának köszönheti, bár elmondása szerint ez már néha inkább terhes számára, mert jól passzoló melltartót sem talál. Ráadásul gyermeke születése után még nagyobbak lettek keblei.


Forrás:

Katy Perry igazi természetes szépség, és ez az alkatán is jól látszik. Mellei se nem túl nagyok, se nem túl kicsik, és az esésük, a formájuk is pont olyan, amilyennek az anyatermészet megalkotta egy vidám napon. Katy az önelfogadás híve és erre buzdít mindenkit.


Forrás:

Beyoncénak sem kell a szomszédba mennie méretes dinnyékért, de még a plasztikai sebészhez sem. A negyvenhez közeli popsztár igazi dögös és nőies idomokkal és ívekkel rendelkezik, amire rém büszke is.


Forrás:

Jennifer Lawrence korunk egyik legfelkapottabb hollywoodi üdvöskéje, aki titokzatos, néha kissé furán visszafogott, de ezek mellett tökéletes alakú is. Jen nagyon nem híve a szépészeti beavatkozásoknak, valószínűleg sosem fog kés alá feküdni.


Forrás:

Kate Dennings komika, a nálunk is kedvelt Az élet csajos oldalának sztárja 34DD-s idomokkal rendelkezik, amiknek hála rendre megtalálják a dögös szerepek. Kat imád viccet csinálni nagy méreteiből, és elmondása szerint ha műttetné magát, akkor inkább kisebbre vetetné őket.


Forrás:

Jennifer Lopez igazi csoda. És bár időről időre betámadják, hogy nem lehet valaki ilyen pompázatos 50 évesen, ő állítja, hogy rajta minden eredeti. Mi hiszünk neki.