Galéria

5+1 bölcs tanács a nagyikámtól, hogy sose legyek unalmas az ágyban

Forrás: Nagyi szerint sok pár rutinból szexszel és elfelejtik, hogy nemcsak az orgazmusban merül ki az együttlét, hanem a testi-lelki összekapcsolódásról is szól. Véleménye szerint sosem szabad ütemezett időpontokban és csak megszokott pózokban szeretkezni. A lényeg egymás élvezésén van.
Forrás: Egyre gyakrabban hallom a barátnőimtől azt a problémát, hogy a férfiak elfelejtenek a nőkre is gondolni. Pontosabban arra, hogy a partnerüknek is legyen orgazmusa. A kielégülés fontos, főleg akkor, ha az egyiknek mindig van benne része. Nagyim elárulta, hogy hosszú idő volt, mire megtanulta, hogyan is kell elmenni - amit szerintem sokan értünk most - hiszen nekünk nőknek valóban át kell szellemülni és az sem mindegy, milyen tempóban vagy éppen pózban szeretkezünk a párunkkal. Mama elárulta, hogy sosem hagyta, hogy egyoldalú legyen a kielégülésük a nagypapámmal. Ha neki jó volt, akkor papának is. És ez bizony fordítva is így volt.
Forrás: Furcsa volt a hármas szex és a szerepjáték szavakat hallani a mamám szájából, de állítása szerint nagyon jót tud tenni egy házasságnak, ha valaki kellő nyitottsággal rendelkezik. Természetesen a harmadik fél nem sok párnál jöhet szóba a féltékenység miatt, ugyanakkor a korbács, a síkosító és a dildó az ő kedvenc kellékeik közé is tartozott.
Forrás: Sok házaspár fogja arra, hogy azért nincs szex, mert nincs idő a gyerekek mellett. Nos, ez mama szerint hazugság. Véleménye szerint egy mese, egy játék mindig le tudja foglalni a gyerekeket egy kisidőre, de ha az sem segít szimplán csak be kell zárni a fürdőszoba ajtaját és kinyitni a csapot, hogy a hangosabb nyögések se hallatszódjanak ki.
Forrás: Nagyi szerint sosem jó úgy igent mondani az oltárnál, hogy vannak tabu témákat a párunkkal. Terítsük ki a lapjainkat, mondjuk el a vágyainkat és a fétiseinket. Ahogy az eskü mondja: Jóban, rosszban, betegségben, egészségben, fétisek nélkül és fétisekkel.

Milyen igaz!
Forrás: Nagyi azt is elmondta, hogy a szex alatt sosem felejtették el szavakkal is megerősíteni a másikat. A dicséret, a bók ilyenkor is nagyon fontos. Igenis mondjunk szép szavakat a férjünk meredező péniszére vagy mondjuk el, hogy nagyszerű orgazmusunk volt a kézmunkájától.