Galéria

Vajon mi van mostanság a Megasztár elfeledett arcaival?

Forrás: Pál Tamás nem csak szakállat növesztett a Megasztár óta, de az énekesi pályát színészetre cserélte. A 42 éves énekes a színházi munkák mellett szinkronszínészettel is foglalkozik.
Forrás: A Megasztár 3 döntőse, Varga Feri a műsor alatt ismerkedett meg a vokálszekcióban dolgozó Balássy Bettivel. Egyből egymásba szerettek, és 2006 óta együtt vannak. Azóta összeházasodtak, három gyermekük született Mindketten énekesi pályán vannak azóta is. Kimondhatjuk, ez egy álomszerű összeismerkedés volt!
Forrás: Imádták a nézők a Megasztár 2-ben Bella Leventét, aki szerencsére szintén nem hagyott fel az énekléssel, azonban nem az a főállása. A műsor után dolgozott egy ideig a tévécsatornánál, azóta azonban kommunikációs és marketing területen keresi a kenyerét. Feleségével 17 éve együtt vannak, és két gyermekük van.
Forrás: Mindössze 17 éves volt, mikor megmutatta fantasztikus hangját az országnak 2010-ben. A most 29 éves énekesnő azóta megházasodott, épp első gyermekét várja, Kanadában él, és dalszerzéssel foglalkozik, emellett lelkes tiktokker.
Forrás: A kalapjával ismertté vált énekesnő mára már kétgyermekes anyuka, 41 éves, dögösebb, mint valaha, és az éneklés mellett újságíróként dolgozik. A szintén megasztáros Kontor Tamástól 2015-ben elváltak, de két gyermeküket közösen nevelik.
Forrás: A kölyökképű Palcsó Tamás 17 éves volt a verseny kezdetén, most 346, és továbbra is fiatalosan sármos. Még mindig énekesként keresi kenyerét, rendszeresen feltűnik tévéműsorokban.