Galéria

NAGYON fura mítoszok a nőkről, amiket a férfiak igaznak gondolnak

Forrás: Ha túl sok partnerrel van egy nő, akkor kilazul a vaginája - állítják a pasik, holott a tudomány már ezerszer bebizonyította, hogy szó sincs ilyesmiről. Mindig visszaáll a szűk állapotába!
Forrás: A nők simán vissza tudják tartani a vérzésüket, és akkor egy ideig nem jön, pont ahogy a pisilést - gondolja néhány férfi, aki valószínűleg hírből sem ismeri a biológiát.
Forrás: Azért mondanak a csajok nemet a pasiknak randikra, szexre, vagy épp beszélgetésekre, mert igazából akarják, csak elérhetetlennek próbálnak tűnni. Ezért még vagy hússzor be kell próbálkozni - terjed a mítosz, mi pedig szeretnénk ezt gyorsan rövidre zárni, mert nincs így.
Forrás: A nőknek csak egyetlen életcélja lehet, és az a szülés, hiszen csak gyermekkel lehet teljes az életük - hangzik el sokszor, és ezzel bőven kötekedhetünk.
Forrás: A nők egész nap semmivel sem foglalkoznak, csak azzal, hogy hogy néz ki a testük - legalábbis a pasi szerint, aki erről egy komplett fórumot nyitott a Redditen.
Forrás: Azt hiszik sokan, hogy a nők ki nem állhatják egymást, és folyton csak szidják egymást, pedig nagyon is léteznek erős női barátságok.