Galéria

5+1 horrorfilm, amit a boszorkány rajongóknak muszáj látniuk

Forrás:

A Don’t knock twice-ban a Baba Yaga névre hallgató démoni erő történetét dolgozzák fel. A filmben egy édesanya próbálja rendezni kapcsolatát kissé problémás tini lányával, ám a gyerek körül misztikus jelenségek történnek. Kiderül, hogy valakit beengedtek az életükbe, akit nagyon nem szabadott volna.


Forrás:

Minden idők egyik legdurvább története az Ideglelés, amit olyan technikával forgattak, hogy lehetetlen nem kiakadni rajta. Nyomasztó, félelmetes és húsba maróan valóságos, ahogy bemutatja egy kiránduló csoport hattyúdalát az erdei boszorkánnyal. Csak nagyon erős idegzetűeknek!


Forrás:

A Hívatlan című alkotás mesterien kelti életre a boszorkány sztorit, miközben a klasszikus horror elemekkel operál. A 2020-as alkotás meglepően friss oldalról mutatja be az emberi megszállást, és a démoni erők ténykedéseit.


Forrás:

A The Pale Door egy 2020-as westernhorror. Ez a műfaj már önmagában is elég egyedi, de ha ez nem lenne elég, a történet boszorkányos fordulatot vesz.


Forrás:

A Suspiria eredetileg 1977-ben készült, de a remake 2018-ban is tarolt. Egy táncstúdióhoz csatlakozó fiatal nő rájön, hogy valójában egy boszorkányszekta tagja lett, és nincs menekvés a saját elméje és a boszorkányok mágiája elől.


Forrás:

Az 1990-es Boszorkányos gyermekfilm köntösben hoz igazi rettegést a boszi rajongóknak. Anjelica Houston karaktere teljesen hihetővé teszi a koven ténykedéseit, és nemcsak a gyerekeknek okoz álmatlan éjszakákat, de a szülőknek is.