Galéria

Így néznek ki most, a sorozat kezdete után 18 évvel a Tuti gimi sztárjai

Forrás: Ő játszotta Lucas Scottot, a gimi kosárlabda csillagát, aki az írást sem vetette meg. Ő volt Haley legjobb barátja és Nathan féltestvére. Végül feleségül vette Peytont, és egy lányuk született.
A most 39 éves színész a 6. évad után egyébként távozott a sorozatból, és az elmúlt közel 8 évben inkább tévéfilmekben és sorozatokban szerepelt, többek közt a Riverdaleben is. 2015-ben feleségül vette kolléganőjét, Sarah Roemert, akit a Chosen című sorozat forgatásán ismert meg. Két gyermekük született!
Forrás: Peyton Sawyert, a művészet- és zenekedvelő pompomlányt alakította. Brooke legjobb barátnője volt, és még Nathannal is randizott, mielőtt Lucas feleségül vette. A most 38 éves Hilarie az MTV Total Request Live műsorából csöppent a sorozatba, aminek a 6. évad után intett búcsút, és azóta ő is leginkább tévéfilmekben és sorozatokban látható. 2009 óta van együtt azzal a Jeffrey Dean Morgannel, akit a Walking Dead rajongók is jól ismerhetnek. 2019-ben házasodtak össze és két gyermekük született. Hilarie 2020-ban kiadott egy könyvet, "The Rural Diaries" (~ "Vidéki Naplók"), ami a szerelemről, állattenyésztésről és az élet nagy tanításairól szól.
Forrás: Brooke Davist testesítette meg, aki a gimi egyik központi figurája volt, és nem mellesleg Peyton legjobb barátja.
Sophia a sorozat befejezte után is a televíziózásnál maradt, láthattad többek közt a Love, Victor című sorozatban, de a Rólunk szólban is vendégszerepelt. A ma 38 éves színésznő politikai aktivistaként gyakran szót emel a fegyverek ellen és a nők jogaiért.
Forrás: Nathan Scott megformálója, aki a  középiskola után is folytatta a kosárlabdázást, míg végül ügynök lett. Feleségül vette Haleyt, és két gyerekük született. James, egyik Tuti gimis szereplőtársával, Stephen Collettivel együtt írt és rendezett egy sorozatot, Everyone Is Doing Great címmel. 2020 szeptemberében pedig megerősítette a híreket, miszerint eljegyezte barátnőjét, Alexandra Parkot, akit a The Royalsból ismerhetsz!
Forrás: Haley James Scottot játszotta, Lucas legjobb barátját és Nathan feleségét.
Bethany nem csak színésznő, hanem nagyon jó énekesnő is, és a sorozat óta számos dala megjelent. 7 éve együttlét után, 2012-ben vált el férjétől, akitől 2011 januárjában egy kislánya született.
Forrás: Marvin "Mouth" McFaddent játszotta, és azon kívül, hogy házas nem sokat tudunk róla. A Tuti gimi óta csak pár filmben és sorozatban láthattuk.
Forrás: Skills Tannert játszotta a sorozatban, 2010-ben társadalombiztosítási kártyákkal való visszaélés és csalás miatt 3 hónapos börtönbüntetést kapott, de ez a kis fekete folt se hagyott nyomott karrierjén. Azóta olyan sorozatokban tűnt fel, mint az NCIS: Los Angeles, Az újonc, a Született detektívek, és a Lucifer az Újvilágban!