Galéria

Hírességek, akiknek tragikus gyermekkoruk volt

Forrás:

Jack Nicholsont a nagyszülei nevelték fel, csakhogy a színész ezt nagyon sokáig nem tudta. Ő azt gondolta, hogy idős szülők kései gyereke és két nála jóval idősebb nővére van. Valójában akit Nicholson a nővérének hitt, az édesanyja volt, aki tiniként adott életet Jacknek, ezért megállapodott a szüleivel, hogy ők sajátjukként nevelik fel az unokát. Nicholson csak anyja halála tudta meg az igazságot.

 


Forrás:

Drew Barrymore csecsemőkora óta szerepelt reklámfilmekben, mindössze hét éves volt, amikor világhírű lett az E.T.-vel. A korai hírnév nem volt jó hatással Barrymore-ra: a színésznő 12 éves korára drog és alkohol problémákkal küzdött. 13 évesen megpróbálta felvágni az ereit és bekerült egy rehabilitációs központba, ahol másfél évet töltött.

 

 

 

 

 

 

 


Forrás:

Jim Carrey szegény családban nőtt fel, ott kellett hagynia a középiskolát, hogy anyagilag támogatni tudja a családját. Carrey elmondta, hogy sokáig egy lakókocsiban éltek, ő pedig takarítóként, biztonsági őrként dolgozott.

 


Forrás:

Woody Harrelson Texasban nőtt fel szegény családban. Anyja nevelte őt és két testvérét, apjuk, Charles alig volt jelen az életükben. Woody a rádióból tudta meg, hogy apját – akiről kiderült, hogy egy bűnszervezet bérgyilkosa volt – gyilkosság miatt börtönre ítélték.

 


Forrás:

Leighton Meester szülei egy drogkartel tagjai voltak, amiért mindkettejüket letöltendő börtönbüntetésre ítélték. Constance már terhes volt Leightonnal, amikor börtönbe került, a lánynak egy biztosított kórházban adott életet. Három hónapig egy rehabilitációs központban nevelhette Leightont, de utána vissza kellett térnie a börtönbe. A színésznőt nagyszülei nevelték fel.

 


Forrás:

Charlize Theron a Dél-Afrikai köztársaságban nőtt fel, egyedüli gyermekként. Apja alkoholista volt és folyamatosan bántalmazta Theron édesanyját, aminek a színésznő tanúja volt. Egy vita során Theron apja a fegyverével fenyegetőzött és a két nő életére tört. A színésznő édesanyja, Gerda elővette saját fegyverét és lelőtte Theron apját. Mivel a gyilkosság bizonyítottan önvédelem volt, Gerdát nem ítélték el.  

 


Forrás:

Joaquin Phoenixet mostanában felkapta a média, hiszen a férfi Joker-alakítása mindenkit lenyűgözött Hollywoodban. A színész családi háttere elég zűrös, három éves koráig egy vallási szekta tagjaként élt. A család akkor vette fel a Phoenix nevet, amikor elhagyták a szektát és új életet kezdtek. Ő és négy testvére már gyerekként felléptek, hogy segítsék a családot anyagilag. Joaquin 19 éves volt, amikor bátyja, River kábítószer-túladagolásban elhunyt.