Galéria

Elhoztuk a legszebb pasztell manikűröket, amiket azonnal ki akarsz majd próbálni

Forrás:

Ha nem akarod túlbonyolítani a fagyi színű manikűrödet, akkor tökéletes választás ez a verzió, ami hihetetlenül visszafogott, mégis különleges, hiszen nem egyszínű minden körmöd, mégis minden szín összepasszol. Tuti választás az introvertált személyiségeknek is!


Forrás:

Ha azt mondjuk, hogy pasztell, akkor tuti, hogy az első gondolataid között virágok fognak szerepelni, hiszen ez a két dolog mintha teljesen összetartozna! Az biztos, hogy ha romantikus alkat vagy (rátok gondolunk Rák csillagjegyűek!), akkor szinte kötelező kipróbálnod ezt a manit!


Forrás:

Bizony, az ombre nem csupán a hajaknál hódít, de már a körmökön is hihetetlenül trendi. Ha igazán vidám és feltűnő körmökre vágysz, de utálod a neonszíneket, akkor számodra ez a mani a legtökéletesebb!


Forrás:

Ha a nagyobb körmök szerelme vagy, de valami igazán különlegesre vágysz, akkor kötelező kipróbálnod ezt a hihetetlenül trendi manit, ami úgy néz ki, mintha egy kortárs festmény lenne! Elég menő, ugye?


Forrás:

Ismerjük a klasszikus francia manikűrt, és a színes verziót is, ez viszont egy igazán különleges újítás, amivel tuti, hogy nem fogsz sűrűn találkozni az utcán. Stílusos, elegáns, és maximálisan nyári! Kell ennél több?


Forrás:

Még véletlenül sem szeretnénk csillagjegyes utalásokkal teleírni a cikket, de azt muszáj megjegyezni, hogy ez a mani tökéletes választás az Ikrek jegyűeknek! A szivárvány feeling és az elképesztő nagy cukiság-faktor mondjuk már alapból elég arra, hogy AZONNAL ki akard próbálni ezt a manikűrt!


Forrás:

Művészlelkeknek kötelező választás ez a köröm, hiszen színes, vidám, de mégis nagyon egyedi ahhoz, hogy egy másodperc alatt beleszeress.