Galéria

Hírességek furcsa fóbiái

Forrás:

Tyra Banks nem igazán szereti a vízi világot, a delfinektől pedig egyenesen retteg. Egyszer azt álmodta, hogy egy medencében úszkál, ahol a delfinek állandóan neki mennek. A modell-színésznő kimondottan fél ezektől a cuki vízi emlősöktől.


Forrás:

Khloe Kardashiant a hideg is kirázza a köldököktől! De nem csak másokét képtelen megérinteni és fogja el undor, ha rá gondol egy köldökre, hanem a sajátját is kesztyűben mossa meg állítása szerint. Sőt, sikongat, amikor hozzáér.


Forrás:

Liam Payne énekes a kanalaktól irtózik. Állítása szerint nem szeret velük enni, ha pedig máséról van szó, a kezébe sem hajlandó venni. Régen büntetésből mosogatnia kellett a menzán, és szerinte a kanalak gusztustalan eszközök.


Forrás:

Kendall Jenner egy különleges, de szakértők által is leírt fóbiával küzd. A trypofóbok viszolyognak az apró lyukaktól, pontszerű mintázatoktól, furcsa mintázatú dudoroktól. Kendall például kiakad a palacsinta vagy a méhkaptár látványától.


Forrás:

Scarlett Johansson a madarakat nem viseli el. Szerinte ez öröklődő, mert a nagybátyja is madárfóbiás. A színésznő fél a csapkodástól, vircsafttól, csőröktől és karmoktól.


Forrás:

Christina Ricci elkerüli a szobanövényeket, mert szerinte koszos teremtmények és viszolyog tőlük, meg a talajtól, amiben élnek. Az Addams Family sztárjának házában nem sok szobanövény lehet.


Forrás:

Jennifer Anistonnak víziszonya van, ami egy gyermekkori trauma eredménye. A sztár egy gyerekbiciklivel esett a medencébe és elmerült. Azóta képtelen a fejét a víz alá meríteni, egyszerűen halálfélelme lesz tőle.