Galéria

8 kreatív ötlet, ha elakadtál a lánybúcsú szervezésében

Forrás: Ahelyett, hogy egyik kocsmáról a másikra járnátok, szervezzetek egy egész hétvégét! Legyen az úti cél a Balcsi, hogy felpattanhassatok egy yachtos bulira, de mehettek bármelyik wellness szállodába is, ahol a medence mellett koktélozhattok!
Forrás: Szuper kis program lehet egy borkóstolás is, aminek a végén garantáltan összebarátkozik az egész banda, és mindenki kellőképpen elengedi magát. Ha itt sem csak egy napban gondolkoztok, akkor jó lehetőségek vannak az ország legszebb borhoteleiben!
Forrás: Ha a menyasszony szereti az aktívabb programokat, akkor szuper ötlet lehet egy szabadulószoba, megtalálva a társasághoz leginkább illő tematikát! Ráadásul már van olyan helyszín is, ami nem csak szabadulószoba, de egyben bár is, így utána is maradhattok, hogy folytassátok a bulit!
Forrás: Attól függően, hogy mi illik a leginkább a menyasszonyhoz, tarthattok egy tematikus bulit is. Ez a hercegnőstől kezdve a képen látható körözési listáig BÁRMI lehet! Nincs más dolgotok, csak kibérelni egy helyet, és beszerezni a választott témához illő kellékeket, kiegészítőket. Plusz ötlet: mindenképpen legyen egy fotós sarok, ahol mindenki pózolhat a jelmezekben, és ahol azonnal megkaphatják a róluk készült képeket!
Forrás: A játék nagyon egyszerű; nincs más dolgotok, csak kérjetek képeket a vőlegénytől pár testrészéről, például kar, lábfej, a képeket nyomtassátok ki, és keverjétek össze más férfiak testrészeivel. Ha nem sikerül a menyasszonynak eltalálni egy képet, akkor természetesen innia kell!
Forrás: Ezt a játékot már ismerhetjük az amerikai filmekben, de ha nem, akkor most gyorsan elmagyarázzuk. A lényeg, hogy a társaságból valaki feláll, és elmondja, hogy ő még mit nem csinált soha. Ha az elmondott dolgot valaki már csinálta a bandából, akkor annak innia kell! Ez garantáltan hamar összekovácsolja a kis csapatot!
Forrás: A lánybúcsús csapat minden tagja írjon le egy vicces történetet, amit átélt a menyasszonnyal, de úgy, hogy azt ne legyen könnyű kitalálni. Ezeket a leendő ara egyesével felolvassa, ha pedig nem jön rá, ki írta az eseményt, innia kell. Ha kitalálja, akkor a banda többi tagja iszik.
Forrás: A lánybúcsú szervezője állítson össze kérdéseket a leendő férjről, a válaszokat pedig gyűjtse be tőle (ha videós válaszokat ad, az még viccesebb!). A kérdések legyenek nehezek, a menyasszonynak pedig értelemszerűen ki kell találni őket.
Pl.: Hány barátnője volt a vőlegénynek összesen?