Galéria

5 Netflixes dokumentumfilm és sorozat, amit nemcsak egyszer akarsz majd megnézni

Forrás:

Friss a Netflix kínálatában, mélyen felkavaró, és nem is lehetne aktuálisabb az Istennel a vágy ellen. Ez a film bemutatja azokat a melegeket, akik átnevelő terápiákon estek át, önszántukból vagy kényszerből. Megrázó igazság a bigottságról, és arról, hogy az egyház nevében a mai napig milyen szörnyűségeket tesznek emberekkel.


Forrás:

Ha valami megnyugtató, felemelő és furcsa szépséget keresel, nézd meg Pippa Ehrlich és James Reed Tanítóm, a polip című dokumentumfilmjét. A film Craig Foster filmrendezőt követi nyomon, aki sznorkelezni megy Dél-Afrika partjaihoz, és egy polipra talál. Elhatározza, hogy minden nap kapcsolatba lép a lénnyel, és a lehető legtöbbet megtudja az életéről.


Forrás:

A gyilkosság a Mormon közösségben egy háromrészes dokumentumfilm, és a legjobb Netflix eredeti dokumentumfilmjei közé tartozik jelenleg. Alig három óra alatt a film számos történelmi eseményt mutat fel, az archív felvételek hátborzongatóak és persze nagyon különleges utazás ez a mormonok világában.


Forrás:

A 2017 -ben bemutatott film Lady Gaga életét öleli fel Joanne című albumának megírása és megjelenésének idejétől, ami egybeesik a Bradley Cooperrel közösen forgatott A Star Is Born című filmben nyújtott alakításával, illetve a Taylor Kinney -vel való eljegyzésével. A film meglehetősen bensőséges, mivel Gaga fibromialgiával is küzd, és bepillantást enged az életébe. A film csúcspontja a Super Bowl félidei koncert showja.


Forrás:

Sam Hobkinson: Misha és a farkasok című lebilincselő dokumentumfilmjének középpontjában egy holokauszt túlélő áll. A film egy nőről, Misha Defonsecáról szól, aki azt állította, hogy szüleit hétéves korában letartóztatták a nácik, ezért elmenekült Németország felé, hogy megtalálja eltűnt szüleit, és útja során csatlakozott egy farkasfalkához. Az emlékirat világszerte bestseller lett, bár elég vitatott a hitelessége. Mindenki döntse el maga, igaz lehet-e a történet.