Galéria

Új galéria (2021. 08. 18)

Forrás:

Jackie Chan olyan kis könnyed és komikus a filmvásznon. A való életben viszont ellentmondást nem tűrő és bigott szülő. Megtagadta lányát, mikor kiderült, hogy az leszbikus.


Forrás:

Woody Allen nemcsak rossz apa, de nagyon bizarr is. Woody és Mia Farrow örökbefogadtak egy ázsiai kislányt, akit sajátjukként neveltek. Aztán viharos válás következett, mert Farrow talált néhány meztelen képet Soon-Yi-ről, aki körülbelül 20 éves volt akkoriban. Allen beismerte a kapcsolatot, sőt, 1997-ben el is vette feleségül a lányát…


Forrás:

Lindsay Lohan élete nyitott könyv. Nagyon szépen indult karrier, majd alkohol- és drogproblémák, illetve elfuserált plasztikai beavatkozások. Sajnos Lindsay azóta sem szedte össze magát, aminek oka állítólag az apja, Michael. Lohan anyja, Dina elmondta, hogy a férfi rendszeresen bántalmazta őt, és ennek Lindsay a tanúja volt.


Forrás:

Jude Law-ról nehéz rosszat gondolni, de sajnos ő sem mintaapa. Legalábbis annak a lányának a szemében biztosan nem, aki egy egyéjszakás kalandból született, és akit Law nem ismer el gyermekeként. A lány anyja Samantha Burke modell.


Forrás:

David Hasselhoff alkoholista (volt) és ez bizony bármelyik hétköznapi család életét is tönkretenné. Az egykori Baywatch sztár ráadásul videón tivornyázik, miközben a lánya a háttérben könyörög neki, hogy hagyjon fel az ivással. Hasselhoff állítja, ő kérte a felvételt, hogy józanon majd saját maga elrettentő példája lehessen.


Forrás:

Alec Baldwin a válásakor mutatta ki a foga fehérjét. Kim Basingerrel közös lányuk, Ireland szörnyű attrocitásokat szenvedett el apjától, aki rágalmazta és mindenfélének elhordta a tinédzsert a válási procedúra közben. Azóta bocsánatot kért és mára rendeződött a viszonyuk.