Galéria

4 csillagjegy, akinek végleg lezárul egy korszak az életében a következő időszakban

Forrás:

Valószínűleg semmit nem utálsz jobban a változásnál, te pont úgy szereted a dolgokat, ahogy már megszoktad őket. A következő időszakban azonban fel kell készülnöd, ugyanis az eddig ismert világos picit felfordul a helyéről. Persze ne gondolj semmi rosszra, sőt! Kapsz egy visszautasíthatatlan állásajánlatot, amit eleinte nem akarsz elfogadni (hát persze, hogy a változástól tartva), de szerencsére végül rájössz, hogy bizonyos dolgokat muszáj lezárni, hogy elkezdődhessen egy sokkal jobb!


Forrás:

Egy ideje már érzed, hogy valami nem stimmel az életedben, de sok időbe telt, amire sikerült beismerni, hogy ennek pontosan mi is az oka. A párkapcsolatod már régóta döcögősre váltott, és bár nagyon kötődsz hozzá a közös emlékek miatt, már nem vagy szerelmes. Bármilyen nehéz, a közeljövőben ki kell mondani azt, amit valójában érzel/nem érzel, hogy mindketten új életet kezdhessetek – még ha ez nagyon nehéz is!


Forrás:

Bár hihetetlenül odafigyelsz a pénzre, és csak a legritkább esetben kap el a vásárlási láz, az utóbbi időkben mégsem sikerült félretenni – pedig tudjuk, hogy ebben vagy a legjobb! Persze ez nem csupán a te hibád volt, hiszen sok váratlan kiadásod is akadt, a dolog viszont végre megváltozik a közeljövőben, hiszen egy olyan bevételi forráshoz jutsz, aminek köszönhetően a nehezebb időket örökre magad mögött tudhatod!


Forrás:

Számodra mindig is fontosak voltak a barátok, az ember viszont folyamatosan változik, fejlődik, és ehhez mérten a barátaink is jönnek-mennek az életünkben. Te most egy olyan fordulóponthoz érkeztél, amikor a régi baráti társaságot felváltja egy teljesen új élet (és emberek), emiatt viszont egyáltalán nem szabad szomorkodnod; az új emberek sokkal jobban illenek az új életedhez, ráadásul egy idő után el kell fogadni, hogy a fejlődéssel változások járnak.