Galéria

Hasznos tippek, ha még szűz vagy, de este nagyot akarsz alakítani az első együttlétnél

Forrás:

Kommunikáljunk! Mondjuk el, mi esik jól, mi az ami kellemetlen esetleg, és, hogy mire vágyunk. És persze legyünk nyitottak a másik érzéseire is, főleg, ha ő is kezdő.


Forrás:

Az előjátékot ne spóroljuk le! Nagyon sokat segíthet a testnek és léleknek felkészülni a megfelelő idejű és minőségű petting. Az sem baj, ha végül itt megáll a dolog, és majd egy másik körben megyünk tovább egymás felfedezésében. Ahogy írtuk: nem maraton, nincs cél vagy teljesítési terv!


Forrás:

Érezzük jól magunkat, mindig éljük meg az adott pillanat szépségeit. Ne arra koncentráljunk, hogy de jó, ha vége, mert akkor kipipálhatjuk. Az első szex is lehet csodálatos, akkor is, ha még ügyetlenek vagyunk.


Forrás:

Az óvszer mellett nem árt, ha készülünk síkosítóval is, mert lehet, hogy elsőre nem leszünk eléggé felkészültek odalent.


Forrás:

Mindig tervezzük meg a biztonságot! Messziről jött ember ugye bármit mondhat. A felelősség azonban a miénk, akár egy nem kívánt terhességről, akár STD betegségről legyen szó.


Forrás:

Nincs olyan, hogy kell. A szex csak beleegyezésen alapulhat, nem lehet senkit kényszeríteni, és magunkat se erőltessük bele a helyzetbe, csak mert a másik elvárja!


Forrás:

Csak a megfelelő partnerrel! Nem feltétlen kell többéves kapcsolatnak lennie, de ne is akarjunk túlesni rajta egy random emberrel valami sátorban. Az első emléke megmarad, ezért jó, ha lyan személlyel történik, akiben bízunk, aki vonz minket, aki kicsit többet jelent.


Forrás:

Az első szex nem verseny, nincs benne cél. Vagyis, ha nekünk az elsőbe nem fér bele a behatolás, akkor addig menjünk csak, amíg mi akarjuk. Legyenek meg a fejünkben a határok, de persze, ha valami jól esik, mi irányítjuk, átlépjük-e az előre gondolt határt.


Forrás:

Szabaduljunk meg az elvárásainktól! Amit a filmekben látunk, magazinokban olvasunk, ritkán van köszönőviszonyban a valósággal. Az első alkalom olykor fájdalmakkal, bakikkal jár, tehát ne legyenek elvárásaink, simán élvezzük ki a pillanatot, és annyit és úgy tegyünk, ami jól esik.


Forrás:

A hely megválasztása nagyon fontos. Ha nem élünk együtt, legyünk biztosak benne, hogy nem zavarhatnak meg minket. A nyilvános szex pedig illegális. Szóval igyekezzünk meghitt, békés helyet találni, ahol csak magunkra és a párunkra fókuszálhatunk.