Galéria

Híres emberek, akikről sokan pletykálják, hogy zseniális akrobaták az ágyban

Forrás:

Lindsay Lohanről is sok jót hallani, bár sajnos mára annyira lecsúszott, hogy nem biztos, még mindig azt a szintet hozza. Wilmer Valderama azt mesélte, vele volt a legjobb szexe életében.


Forrás:

Robert Pattinsonról egy szeretője azt nyilatkozta, csodálatosan csókol, már maga a csókja is felér egy orgazmussal, de ráadásul Pattinson egy egész éjszakát képes végig szeretkezni.


Forrás:

Alex Rodriguez olyan nőket tett boldoggá, mint Madonna, JLo és Candice Houlihan. Utóbbi egy sztriptíz táncosnő, aki szerint nincs Rodriguezhez fogható lepedőakrobata.


Forrás:

Jake Gyllenhaal az életben (elvileg) sosem szexelt Anne Hathaway-jel, ám a filmvásznon nem is egyszer, több közös filmjükben. A színész szerint olyan energiák áradnak a csodaszép Anne-ből, hogy egészen biztos, a valódi szeretkezés és földöntúli élmény vele.


Forrás:

És bizony a zenészről, John Mayerről is azt beszélik, egy igazi fenomén. Noha nem Jessica nyilatkozta, hanem egy ismerőse, aki szerint eddig minden lány, akivel Mayer volt, azt mondta, hogy élete legjobb szexe volt a pasi.


Forrás:

Jessica Simpsonról is az a hír járja, hogy egy mennyei csoda. John Mayer egyszer azt mesélte róla, hogy egy „szexuális napalm”, akivel nem lehet abbahagyni a szexet, annyira jó, és bármit megadna érte, hogy világ életében Jessicával szexelhessen.


Forrás:

Charlie Sheennek elképesztően sok nővel volt dolga. A pornósztár, Bree Olson, más néven Rachel Oberlin azt nyilatkozta a színészről a Playboyban, hogy „Intelligens, karizmatikus, szupervicces és nagyon jó az ágyban. Igazi rocksztár a hálószobában, bírja, mint egy erőmű...”